KOJI SRBIN SME DA IM STANE NA CRTU? Pred ovim devojkama i najjači muškarci bi ustuknuli, a jedna se posebno ističe! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

OZBILJAN SPORT...

KOJI SRBIN SME DA IM STANE NA CRTU? Pred ovim devojkama i najjači muškarci bi ustuknuli, a jedna se posebno ističe! (FOTO) (VIDEO)

Em je među najmlađima, em je napredovala za neviđeno kratak vremenski rok

Objavljeno:

Nije lako biti žena u "muškom" sportu, ali je zato i posebno slatko. Posebno kada ste jedna od najboljih, ako ne i najbolja u tome.

Nina Pantović je devojka od 22 godine, koja nastupa za klub Hook iz Trstenika. Ona je za veoma kratko vreme uspela da osvoji nekoliko važnih odličja, što zlatnih, što ostalih, a plasirala se i na Evropsko prvenstvo koje se od 26. maja do 2. juna održava u Bugarskoj, kao i Svetsko prvenstvo u septembru u Turskoj.

- Počela sam da se bavim ovim sportom u septembru 2017. godine i do sada sam osvojila prvo mesto na turniru u Trsteniku, zatim na internacionalnom takmičenju u Novom Sadu, pa prvo mesto u Šapcu - kaže za Espreso.co.rs ova mlada perspektivna sportistkinja.

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Iako je desnoruka, kao i većina devojaka u ovoj disciplini, takmiči se i levom rukom, gde je osvojila i jedno treće mesto.

Od 20. minuta ovog snimka pogledajte kako se Nina bori za najviša odličja na jednom takmičenju.

A, pogledajte i kako izgleda još poneki video klip ovih takmičenja punih naboja, konkretno u Trsteniku.

Da li biste smeli ovim devojkama, a posebno Nini da izađete "na crtu"? Znamo da mi ne bismo...

BONUS VIDEO: UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.