SAMO ZATO ŠTO JE RUS? Uznemiravanje na delu, FBI upao Emelijanenku u sobu?! (VIDEO)
Foto: AP

SRAMOTA!

SAMO ZATO ŠTO JE RUS? Uznemiravanje na delu, FBI upao Emelijanenku u sobu?! (VIDEO)

Ovo je čisto zlostavljanje, ako nas pitate...

Objavljeno: 11:57h

Fedor Emelijanenko je u prvoj rundi, u četvrtfinalu Belatorovog Gran-prija, nokautirao Frenka Mira i dao odgovor na pitanje koje je mučillo ljubitelje MMA: šta je jače, njegov sambo ili Frenkov brazilski džiudžicu?!

Međutim, Rusu u SAD nisu samo cvetale ruže.

Rusu je uoči borbe na hotelska vrata pokucao FBI, ali niko ne zna o čemu se zapravo radi. Koliko god neverovatno zvučala, vest je potvrđena je iz nekoliko izvora.

FBI je ispitivao Fedora Emelijanenka. Prvi je to objavio The Telegraph. Ne zna se zašto, ništa ne upućuje na to da je Rus nešto skrivio, ali FBI je bio u Fedorovom hotelu, pokucao mu je na vrata i pričao s njim.

Telegraph piše kako su agenti FBI-ja bili oko hotela celu sedmicu, moguće kao dodatno obezbeđenje Fedoru usred zahlađenja odnosa SAD-a i Rusije.

Poznato je da on ima moćne prijatelje, blizak je s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, bio je i deo ruske vlade, a dobar je i s američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Možda je baš to razlog posjeta FBI-ja. Naime, pre desetak godina osnovana je organizacija 'Affliction Entertainment', koja je trebalo da parira UFC-u i da održava pay-per-view borbe. U kompaniji je veliki deo imao Donald Tramp, a prvo veliko ime koje su doveli bio je baš - Fedor Emellijanenko.

Izvršni direktor 'Affliction Entertainmenta' bio je Majkl Koen, Trampov advokat kojeg je FBI nedavno uhapsio i koji je pod istragom oko isplate novca porno zvezdi koja tvrdi da je 2006. godine imala polne odnose s Trampom i da je dobila novac da o tome ne govori uoči predizborne kampanje 2016. godine.

Ko zna zašto je FBI pričao s Fedorom, možda su u zapleni hiljade dokumenata prilikom hapšenja Koena isplivali finansijski podaci o 'Affliction Entertainmentu', ali ništa ne upućuje na to da je Rus nešto skrivio niti da ga FBI za nešto sumnjiči.

BONUS VIDEO: UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.