UŽAS NA MARATONU: Takmičar kolabirao, tresnuo glavom o asfalt! Bespomoćno se borio, a niko da pritrči da mu pomogne! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Tracey Nearmy

zastrašujuća scena

UŽAS NA MARATONU: Takmičar kolabirao, tresnuo glavom o asfalt! Bespomoćno se borio, a niko da pritrči da mu pomogne! (FOTO) (VIDEO)

Jezive scene nečoveštva stižu nam sa maratona u Australiji kada je jedan od takmičara kolabirao tokom trke a niko od prisutnih nije našao za shodno da mu pomogne!

Objavljeno: 18:05h

Na australijskom maratonu koji je odrzan u ''paklenim'' uslovima (ziva u termometru je uveliko pokazivala temperaturu iznad 30 stepeni celzijusa) jedan od takmičarara je kolabrirao tokom trke, od prevelike vrućine. Tom prilikom je udario glavom u zaštitnu ogradu, a ljudi koji su u tom trenutku bili oko staze umesto da mu pomognu i podignu ga, su na opšte zaprepašćenje tu scenu - fotografisali!

Dok je ošamućeni atletičar ležao na zemlji, sve više posmatrača se okupljalo oko njega, kako bi ovekovečili ovaj trenutak

Do trenutka nezgode, škotski atletičar je bio jedan od vodećih takmičara ali ga je telo nažalost izdalo, pa trku nije uspeo da privede kraju.

 Lekarska ekipa ukazuje pomoć Hokinsu
Lekarska ekipa ukazuje pomoć Hokinsufoto: Reuters

Prvo je pao, uspeo je da se podigne i nastavi, a potom je potpuno kolabirao i glavom udario u metalnu ogradu, nakon čega je ostalo da leži.

Hokins prdvodi grupu maratonaca
Hokins prdvodi grupu maratonacafoto: Reuters

Lekarskoj ekipi je trebalo više od 10 minuta da dođe i ukaže pomoć atletičaru.

BONUS VIDEO: Izjava Aleksandra Pešića nakon 157. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.