PAKAO! Ništa od dogovora Partizana s državom, nebo će se sručiti na pojedine glave!
Foto: Saša Pavlić Koky

VELIKI PREOKRET

PAKAO! Ništa od dogovora Partizana s državom, nebo će se sručiti na pojedine glave!

Rat u stvari tek počinje!

Objavljeno: 19:03h

Upravni odbor vaterpolo kluba Partizan ne prihvata zahtev Ustanove sportski centar "Voždovac", kojim se od crno-belih traži da predaju kopije ključeva svih prostorija koje se nalaze na plivalištu "Banjica".

U saopštenju se ističe da je direktorki kluba Tatjani Rakas naloženo da kod nadležnog suda podnese tužbu radi utvrđivanja prava svojine na objektu.

VK Partizan
VK Partizan foto: Beta

Crno-beli ističu da je Privredni sud u Beogradu, 23. maja 1997, u skladu sa ranijim rešenjem IO SO Savski venac i Višeg privrednog suda, doneo rešenje kojim se upisuje pripajanje preduzeća SRC "Banjica" VK Partizan, a istog dana Privredni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim se briše preduzeće SRC "Banjica" pripajanjem VK Partizan, te imovinu, sredstva, prava i obaveze preuzima VK Partizan. Zato je direktorki naloženo i da se pokrene upravni spor protiv rešenja gradonačelnika grada Beograda od 22. decembra 2017, po kome Partizan svoj deo prostora na objektu treba da ustupi USC "Voždovac".

VK Partizan demantuje izjave predsednika SO Voždovac Aleksandra Savića da su se Opština i Partizan dogovorili o uslovima daljeg korišćenja SC. Na sastanku Savića i predsednika UO Aleksandra Šoštara nije bilo reči o imovini, već o sportskim pitanjima i problemima. Šoštar se sa predstavnicima Opštine dogovorio da pravnici rešavaju pravna pitanja imovine.

BONUS VIDEO: Delije besne na sudije meča Zvezda - Mornar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.