POŽAR UGAŠEN! Partizan postigao dogovor koji mu život znači?!
Grobari, Foto: Saša Pavlić Koky

U poslednji čas

POŽAR UGAŠEN! Partizan postigao dogovor koji mu život znači?!

Posle žestokih reči i međusobnog prepucavanja, dve strane su sele za sto i pronašle kompromisno rešenje

Objavljeno:

Ratne sekire između vaterpolo kluba Partizan i opštine Voždovac u zakopane i doneto je zajedničko rešenje na zadovoljstvo obe strane.

Posle teških reči koje su bile izgovorene usled teške finansijske situacije u kojoj se nalazi najtrofejniji vaterpolo klub u Evropi i dugova prema SC Banjica za korišćenje bazena, prvi čovek crno-belih Aleksandar Šoštar i predsednik opštine Voždovac, Aleksandar Savić održali su sastanak.

Aleksandar Šoštar, prvi čovek VK Partizan
Aleksandar Šoštar, prvi čovek VK Partizanfoto: Dragan Kadić

Oni su postigli dogovor da ubuduće opština snosi troškove plaćanja termina crno-belih, što je izneto u saopštenju opštine Voždovac.

- Na sastanku Savića i Šoštara, koji je održan na predlog predsednika voždovačke opštine, dogovoreno je da rukovodstvo VK Partizan dostavi sve termine treninga, utakmica i vaterpolo škole sa ciljem da opština finansijski pomogne, plati sve navedene termine i spreči eventualno propadanje kluba.

Ipak SC Banjica neće ostati pod upravom crno-belih već će to preuzeti opština Voždovac. U ovom najnovijem saopštenju dodaje se i da je pravnom predstavniku Partizana predočena pravosnažna odluka Apelacionog suda, kojom se “potvrđuje pravo korišćenja opštine Voždovac nad sportskim centrom na Banjici”.

Aleksandar Savić, predsednik opštine Voždovac
Aleksandar Savić, predsednik opštine Voždovacfoto: Fonet / Aleksandar Levajković

- Opština sada čeka da rukovodstvo VK Partizan dostavi sve potrebne informacije radi konačnog dogovora i da omogući potpuno preuzimanje i upravljanje sportskim centrom na Banjici - navodi se u najnovijem saopštenju.

Sve je počelo odlukom Apelacionog suda kada je opština odlučila da preuzme SC Banjica zbog kako je navedeno katastrofalnog stanja bazena i ostalih objekata, pa su čak tada objavili i fotografije u javnosti, na šta su odgovorili oštro crno-beli i obajvili svoje slike.

Da li je konačni dogovor na pomolu videćemo kada se bude oglasio i Partizan zvanično.

BONUS VIDEO: IŠARAO CELE GRUDI: Pogledajte kako se tetovira Ljubomir Fejsa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.