Mejveder je stavio rasizam i Mekgregora u istu rečenicu i dobio odgovor koji mu je zapušio usta! (FOTO)

Da li će doći do borbe decenije?

Mejveder je stavio rasizam i Mekgregora u istu rečenicu i dobio odgovor koji mu je zapušio usta! (FOTO)

"Lajavi Irac" je ovim odgovorom "bacio rukavicu u lice" sveže penzionisanom bokseru
Objavljeno:

Verbalno prepucavanje između Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora traje već izvesno vreme, još od kada je prgavi Irac izjavio da bi dobio nekada najboljeg boksera sveta, od nedavno u penziji, u međusobnoj borbi. Sada je varnicu upalio Mejveder koji je u intervjuu prokomentarisao neverovatan rast popularnosti irskog MMA borca rekavši da je to posledica rasizma koji i dalje postoji u svetu sporta.

- Kažu da izgovora mnogo gluposti, a ljudi ga obožavaju zbog toga. Ali kada je to uradim kažu mi da sam arogantan. Tako dvolično! Kao što sam već rekao, nisam rasista, ali vam kažem da rasizam i dalje postoji - rekao je Mejveder. On nije morao dugo da čeka na odgovor i to veoma opširan do strane "lajavog Irca" koji mu je putem Instagrama žestoko uzvratio i podučio ga nekim stvarima iz istorije irskog naroda, a uz to mu poručio da je spreman za tuču, ali da profit od borbe dele 80-20 u njegovou korist.
- Flojde Mejvederu, nemoj nikada više ubacivati rasu u moj uspeh. Ja sam Irac. Moj narod je trpeo represiju tokom čitavog svog postojanja. I trpi i dalje. Razumem osećaj predrasude, jer je to osećanje duboko u mojoj krvi. - U dugoj istoriji moje porodice bilo je i vremena kada je samo to što se prezivate Mekgregor bilo dovoljno da vas kazne smrću. Nemoj više nikada da si me stavio u takav kontekst. - Ako želiš možemo da organizujemo borbu, nije nikakav problem. Daću ti fer podelu profita 80-20 u moju korist - rekao je između ostalog Mekgregor. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.