GDE STE VI ODUSTAJALI, ZA MENE JE BIO POČETAK! Vanja Grbić objavio snažnu poruku koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! (FOTO)
Vanja Grbić proslavljeni srpski odbojkaš, Foto: Saša Pavlić Koky

BRUTALAN

GDE STE VI ODUSTAJALI, ZA MENE JE BIO POČETAK! Vanja Grbić objavio snažnu poruku koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! (FOTO)

Ukupno je u dresu reprezentacije osvojio 14 medalja i proglašen za najboljeg igrača Evrope 2000. godine.

Objavljeno:

Proslavljeni odbojkaš Vladimir Grbić objavio je na društvenim mrežama snažnu poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Čega ste se bojali da pričate, ja sam vikao na sav glas. Od čega ste se plašili, ja sam se hvatao za rogove. Gde ste vi odustajali, za mene je bio početak. Kada su izgledi bili nula i vi gledali sebe, proglašavali ste me ludim što se borim za sve. Kad sam pobedio... onda me je usr*lo je l' da? - okačio je na Tviter popularni Vanja svoj post, a uz sve to dodao:

foto: Twitter printscreen

- Neću jer nisam isti. Jer sam ponosan. Dosledan. Kad vam treba da znate šta je pravo i vredno i kad želite da znate kako umirete za ono u šta verujete... tu ćemo se sresti vi i ja... uz osmeh ponovnog buđenja - napisao je Vanja, a njegova poruka naišla je na opšte oduševljenje pratilaca na društvenim mrežama

foto: Nebojša Mandić

Vanja Grbić je jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena. Član je odbojkaške Kuće slavnih. Ukupno je u dresu reprezentacije osvojio 14 medalja i proglašen za najboljeg igrača Evrope 2000. godine.

Najveći uspeh postigao je na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, kada je nacionalni tim osvojio zlatnu medalju, a Vanja nosio zastavu SR Jugoslavije na otvaranju Igara.

BONUS VIDEO:

Alen Omić posle poraza od Reala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.