JOŠ NEVIĐENO U SRBIJI! Selektor ženske rukometne reprezentacije će isti posao obavljati i u muškoj selekciji! (FOTO)
Rukometna reprezentacija Srbije, Foto: Reuters

ZVANIČNO

JOŠ NEVIĐENO U SRBIJI! Selektor ženske rukometne reprezentacije će isti posao obavljati i u muškoj selekciji! (FOTO)

Mnogo bure bilo je na relaciji Cvetković-rukometaši, međusobno su razmenjivali optužbe, i to u vezi sa lumpovanjem i alkoholizmom tokom šampionata

Objavljeno:

Čekajući novog selektora Ljubomir Obradović predvodiće rukometnu reprezentaciju Srbije na predstojećem turniru u Nemačkoj, a pomagaće mu legendarni Dragan Škrbić.

Novi privremeni selektor rukometaša Srbije biće Ljubomir Obradović, koji inače predvodi i žensku reprezentaciju naše zemlje, saznaje Kurir.

foto: Print Screen Youtube

Obradović će biti angažovan kao privremeno rešenje, a pomagaće mu proslavljeni rukometaš Dragan Škrbić, koji trenutno obavlja i funkciju potpredsednika Saveza, i profesor Saša Marković. Nih trojica predvodiće „orlove“ na predstojećem turniru u Nemačkoj.

foto: Beta

Ostaje da se vidi šta će biti posle toga, jer Obradović ima važeći ugovor sa ženskom selekcijom.

Podsetimo, posle kraha na Evropskom prvenstvu u Zagrebu smenjen je Jovica Cvetković, što zbog rezultata, što zbog sukoba s igračima tokom šampionata u Hrvatskoj, kao i sa rukovodstvom Rukometnog saveza Srbije. Mnogo bure bilo je na relaciji Cvetković-rukometaši, međusobno su razmenjivali optužbe, i to u vezi sa lumpovanjem i alkoholizmom tokom šampionata.

BONUS VIDEO:

Protest srpskih navijača ispred Vlade Srbije

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.