Objedinio titule: Srbin je najbolji vaterpolista Evrope u 2015. godini! (FOTO)

Bolji i od Prlainovića

Objedinio titule: Srbin je najbolji vaterpolista Evrope u 2015. godini! (FOTO)

Pijetlović, koji je prošle godine osvojio Svetsko prvenstvo u Kazanju i Svetsku ligu sa reprezentacijom Srbijem kao i Ligu šampiona sa italijanskim Pro Rekom, osvojio je 72,8 odsto glasova
Objavljeno:

Srpski reprezentativac Duško Pijetlović proglašen je za najboljeg vaterpolistu Evrope u 2015. godini, saopštila je Evropska plivačka federacija (LEN). Pijetlović, koji je prošle godine osvojio Svetsko prvenstvo u Kazanju i Svetsku ligu sa reprezentacijom Srbijem kao i Ligu šampiona sa italijanskim Pro Rekom, osvojio je 72,8 odsto glasova. Srbija ima najboljeg vaterpolistu na svetu! Na drugom mestu su njegov saigrač iz reprezentacije Andrija Prlainović i Grk Janis Funtulis sa po 9,1 odsto glasova. Hrvatski vaterpolisti Marko Joković i Josip Pavić osvojili su po 4,5 odsto glasova.

Saša Pavlić Koky
Za najbolju vaterpolistkinju Evrope proglašena je Italijanka Roberta Bjankoni, koja je dobila 31,8 odsto glasova. Ona je prošle godine osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu i Ligu šampiona sa Olimpijakosom. Druga je Holanđanka Mod Megens sa 29,5 odsto, a treća je Rita Kestelji iz Mađarske sa 20,5 odsto glasova. Nagrade najboljim vaterpolistima biće dodeljene u nedelju u Beogradu prvog dana takmičenja na Evropskom prvenstvu. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.