Delfini čekaju žreb za Evropsko prvenstvo, a evo sa kim se sigurno ne sastaju na startu! (FOTO)
Vaterpolo reprezentacija Srbije, Foto: Beta

srećno majstori!

Delfini čekaju žreb za Evropsko prvenstvo, a evo sa kim se sigurno ne sastaju na startu! (FOTO)

U sredu će se održati i žrfeb za ženski turnir koji će činiti 12 selekcija i one će biti podeljene u dve grupe. Prve četiri iz svake će ostvariti plasman u četvrtfinale

Objavljeno:

Evropsko prvenstvo u vaterpolu, 33. po redu, održaće se od 14. do 28. jula ove godine u Barseloni, a muška i ženska reprezentacija Srbije u sredu (12 sati) će saznati imena rivala.

Izabranici Dejana Savića naći će se u prvom šeširu kao i Crna Gora, Mađarska i Grčka, te sa pomenutim selekcijama neće moći da igra u grupi.

Drugi šešir čine Španija, Italija, Hrvatska i Rusija, dok su u trećem Francuska, Gruzija, Nemačka, Malta, Holandija, Rumunija, Slovačka i Turska.

Muški turnir će činiti četiri grupe sa po četiri reprezentacije, posle čega će se održati plej-of. Plasman u četvrtfinale obezbediće prvoplasirane ekipe iz grupa, dok će druge i treće na tabelama igrati osminu finala.

foto: Fonet

U sredu će se održati i žrfeb za ženski turnir koji će činiti 12 selekcija i one će biti podeljene u dve grupe. Prve četiri iz svake će ostvariti plasman u četvrtfinale.

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije biće u poslednjem, četvrtom šeširu, zajedno sa Hrvatskom, Francuskom, Nemačkom, Izraelom i Turskom.

Prvi šešir kod vaterpolistkinja čine Mađarska i Holandija, drugi Italija i Španija, a treći Grčka i Rusija.

BONUS VIDEO: Bakljada Delija pred gol Milana Rodića

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.