OSRAMOTIO I SEBE I PRELEPU ŽENU: MOK ga pustio da se takmiči, a on priznao da je dopingovan uzeo medalju u paru sa vrelom suprugom! (FOTO)
Aleksandar Krušelnicki i Anastasija Brizgalova, Foto: Printscreen/Instagram/a_nastasia92

Izigrao poverenje

OSRAMOTIO I SEBE I PRELEPU ŽENU: MOK ga pustio da se takmiči, a on priznao da je dopingovan uzeo medalju u paru sa vrelom suprugom! (FOTO)

Aleksandar Krušelnicki je u paru sa atraktivnom Anastasijom Brizgalovom osvojio srebro u Pjongčangu

Objavljeno:

Ruski takmičar u karlingu Aleksandar Krušelnitskij priznao je da je prekršio doping pravila i oduzeta mu je bronzana medalja koju je osvojio na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Krušelnitskij je bio pozitivan na zabranjenu supstancu meldonijum nakon što je osvojio bronzu u mešovitom dublu sa svojom suprugom Anastasijom Brizgalovom, koja je privukla pažnju na sebe tokom igara atraktivnim izgledom i lepotom.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) je saopštio da je Krušelnitskij odustao od saslušanja i da je prihvatio kaznu, odnosno privremenu suspenziju.

Aleksandar Krušelnicki i Anastasija Brizgalova
Aleksandar Krušelnicki i Anastasija Brizgalovafoto: Reuters

I pre zvaničnog saopštenja CAS-a, ruska karling federacija je navela da je Krušelnitskij odlučio da vrati medalju jer je verovao da nema šanse da dobije slučaj.

Aleksandar Krušelnicki je priznao doping
Aleksandar Krušelnicki je priznao dopingfoto: EPA/Larry W Smith

Krušelnitskij je bio među 168 ruskih takmičara kojima je Međunarodni olimpijski komitet dozvolio da se takmiče u Pjongčangu.

BONUS VIDEO: Crno-beli treniraju na terenu Viktorije Plzenj

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.