POTPUNO BEZAKONJE NA ULICAMA FILADELFIJE: Slavlje zbog osvajanja Superboula se pretvorilo u haos, bila je i eksplozija! (VIDEO)
Slavlje navijača Filadelfije, Foto: Printscreen/Twitter/@Chopomatic

Uništavali su grad

POTPUNO BEZAKONJE NA ULICAMA FILADELFIJE: Slavlje zbog osvajanja Superboula se pretvorilo u haos, bila je i eksplozija! (VIDEO)

Preterali su u proslavi i sve se na kraju pretvorilo u huliganske nerede i vandalizam

Objavljeno: 09:18h

Filadelfija je postala NFL šampion! Ulice tog grada su bile preplavljene masama ljudi i jasno vam je kolika je mogla da bude ludnica s obzirom na to koliko se čekalo da trofej "Vinsa Lombardija" stigne u taj grad.

Međutim, kako to obično biva prilikom ovakvih opštih slavlja na ulicama nije moglo da prođe bez ozbiljnih incidenata, a umalo je došlo i do ogromne tragedije.

U trenucima ogromnog slavlja i veselja na ulicama, iznenada se začula eksplozija u kojoj je prema dostupnim informacijama bilo povređenih. Ali se za sada ne zna šta je uzrok ovoga.

Inače, to nije sve jer su se navijači okupljeni na ulicama i pod dejstvom alkohola i drugih sredstava sukobili u jednom momentu sa policijom koja je pokušavala da spreči vandalske činove poput rušenja saobraćajnih znakova. U tim okršajima povređen je policajac.

Takođe napadnute su, pljačkane i uništavane prodavnice od strane huligana, paljene su vatre, prevrtani su automobili, čak je i zapaljen jedan policijski auto. u suštini potpuno bezakonje je zavladalo u jednom momentu.

BONUS VIDEO: Atmosfera u Hali Pionir

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.