NOVI SKANDAL NA EP U ZAGREBU: Lino Červar vukao igrača Belorusije u ključnom napadu! Istu stvar je uradio i srpski selektor! (VIDEO)
Lino Červar vuče za dres i ruke Artura Kravackog, Foto: Printscreen/Youtube/Pogled Ba

Sudije nisu reagovale

NOVI SKANDAL NA EP U ZAGREBU: Lino Červar vukao igrača Belorusije u ključnom napadu! Istu stvar je uradio i srpski selektor! (VIDEO)

Novi eksces na šampionatu "starog kontinenta" se dogodio na meču Hrvatska - Belorusija

Objavljeno: 10:46h

Sada je i više nego jasno da će se Evropsko prvenstvo za rukometaše u Hrvatskoj pamtiti po brojnim incidentima, ekscesima i skandalima.

Posle onoga što se desilo na meču Slovenije i Nemačke, zbog čega su "zmajčeki" hteli čak i da napuste takmičenje, pa zatim napada Bed blu bojsa na crnogorske navijače, sada je novi incident izbio na susretu Hrvatske i Belorusije.

Lino Červar
Lino Červarfoto: Reuters

"Kauboji" su posle drame u finišu slavili nad Belorusima 25:23 i zadržali šanse za polufinale, ali svi pričaju o, u najmanju ruku, nesportskom gestu selektora Hrvatske, Lina Červara u odlučujućem napadu na meču.

Belorusi su imali napad za izjednačenje u poslednjem minutu, a tada je Červar počeo da cima za dres i ruke najboljeg igrača protivnika, Artura Kravackog, mešutim, sudije to uopšte nisu sankcionisale, ako su uopšte i videle, mada je i dostupna i video tehnologija da naknadno pogledaju šta se dogodilo.

Inače, ovaj incident je podsetio nas na isti takav incident koji je napravio nekadašnji selektor srpskih rukometašica, Saša Bošković, na Evropskom prvenstvu 2012. godine u Beogradu.

On je tada na meču Srbije i Norveške, vukao za dres Lin Jorim Suland, što je takođe odjeknulo, ali je srpski selektor izbegao kaznu nakon izvinjenja i njega i Rukometnog saveza Srbije.

BONUS VIDEO: Nemanja Dangubić posle poraza od Himkija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.