Nenadić: Golman nas je ubio, nismo imali koncentracije u ključnim trenucima! (VIDEO)
Petar Nenadic na mecu protiv Francuske, Foto: Fonet

realne reči...

Nenadić: Golman nas je ubio, nismo imali koncentracije u ključnim trenucima! (VIDEO)

- Moramo da se borimo i sve dok postoji šansa, verovaćemo u uspeh...

Objavljeno:

Rukometaši Srbije poraženi su i u drugom kolu Evropskog prvenstva od reprezentacije Švedske - 30:25. U poslednjem kolu grupne faze naši reprezentativci igraju protiv Islanda u utorak i samo pobeda ostavlja naš tim u igri.

Petar Nenadić je imao sjajnu priliku pri rezultaztu 21:23 da smanji prednost na samo gol minusa, ali bezuspešno. Evo šta je on imao da izjavi posle meča:

- Imali smo šansu da preokrenemo. Imali smo na dva razlike za njih dvojicu igrača više, ali nismo uspeli. U ključnim trenucima nismo imali koncentraciju, mada nas je i njihov golman ubio. Sve je uspeo da odbrani - rekao je Nenadić.

Kaže da poraz od Hrvatske nije uticao na psihološki pad ekipe.

- Nikako. Mislim da smo se digli. U ovoj utakmici smo bili bolji, ali opet smo izgubili. Šta da vam kažem, ništa novo u srpskom rukometu .Sa nama je sve moguće. Nema predaje. Znate kakvi smo mi ludaci. Ja nisam posle dobrih partija u Nemačkoj došao ovde zbog grupne faze. Moramo da se borimo i sve dok postoji šansa, verovaćemo u uspeh. Sada moramo da se dignemo protiv Islanda i nadam se slavimo - zaključio je Nenadić.

BONUS VIDEO: Milojević na početku priprema Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.