SVI SU SE TOME POTAJNO NADALI: Sjajne vesti za rukometnu reprezentaciju Srbije! (FOTO)
Foto: EPA / Antonio Bat

TOOOOO!

SVI SU SE TOME POTAJNO NADALI: Sjajne vesti za rukometnu reprezentaciju Srbije! (FOTO)

Posle poraza od Hrvatske mnoge stvari su negativne, ali dan nakon meča, osvanuli su osmesi na licima igrača

Objavljeno:

Rukometna reprezentacija Srbije jeste poražena na startu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj od domaćina, ali daleko od toga da je sve gotovo.

"Orlovima" predstoji duel sa Švedskom u nedelju od 18.15, a onda sa Islandom, posle čega će biti jasno da li idu dalje ili ne.

Ipak, navijače i igrače Srbije je posle duela sa "Kaubojima" dočekala vest da je Marko Vujin povređen, te da će propustiti ostatak šampionata.

Međutim, najnovije informacije demantuju to! Vujin će biti na raspolaganju selektoru Cvetkoviću i reprezentaciji!

- Marko se povredio na utakmici sa Hrvatskom. Oseća bolove u zatkolenoj jami odrazne noge. Klinički je izgledalo da se radi o Bekerovoj cisti, koja je palptorno bolno osetljiva i koja je već tretirana u Nemačkoj od strane klupskih lekara posle čega je odigrao i dve utakmice. Danas smo išli na konsultativni pregled i ultrazvuk kolega ortopeda na Poljudu. Oni su ultrazvučnim pregledom dokazali postojanje dve ciste od kojih je jedna sanirana, a druga delimično ispunjena. Nisu primećene druge povrede mekih tkiva. Krenuli smo sa intenzivnim fizikalnim tretmanom i nadamo se da ćemo povredu brzo sanirati. Na Marka i dalje računamo - istakao je doktor reprezentacije Slobodan Džudović.

BONUS VIDEO: Ognjen Ožegović na slavi kod Vladimira Stojkovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.