Cvetković sumira utiske nakon debakla od Kauboja: Razlika je možda malo previsoka...
Jovica Cvetković na meču Hrvatske i Srbije u Splitu, Foto: Beta

NIJE LAKO

Cvetković sumira utiske nakon debakla od Kauboja: Razlika je možda malo previsoka...

Nikako ne smemo da odemo u negativu. Ovo je sve sport! Pripremili smo se pre ovog meča na svaki rezultat, ali možda je malo previsoka razlika za igru koju smo pružili! Ne smemo da padnemo, idemo dalje, poručio je selektor

Objavljeno:

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković zahvalio se igračima na angažovanju u meču sa Hrvatskom, koji je domaći tim "Kauboja" dobio sa 32:22.

- Hvala mojoj ekipi na angažovanju, pokušali smo da pariramo raspoloženim Hrvatima i u tome uspeli u prvih 20 minuta. Ovo je bilo solidno izdanje posle priprema koje su delimično odrađene i mnogo povreda sa kojima su igrači kuburili - poručio je Cvetković, prenosi Blic.

- Nikako ne smemo da odemo u negativu. Ovo je sve sport! Pripremili smo se pre ovog meča na svaki rezultat, ali možda je malo previsoka razlika za igru koju smo pružili! Ne smemo da padnemo, idemo dalje -

Cvetković se osvrnuo i na navijanje u splitskoj "Spaladijum areni".

- Bilo je divno igrati u ovakvoj atmosferi. Publika je došla u velikom broju i ja još jednom čestitam Hrvatskoj na pobedi - zaključio je strateg "orlova".

BONUS VIDEO: Ognjen Ožegović na slavi kod Vladimira Stojkovića

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.