STRAHOTA! Reprezentativki otrovali psa usred parka! Srbijo, ovo moraš da pročitaš: Juče je to bio Grof, a sutra... (FOTO)
Foto: Instagram/Bobana Veličković

UŽASNI NEKI LJUDI

STRAHOTA! Reprezentativki otrovali psa usred parka! Srbijo, ovo moraš da pročitaš: Juče je to bio Grof, a sutra... (FOTO)

Kako ih samo nije sramota da truju naše kućne ljubimce?! Ko će ovome da stane na kraj, a što je još važnije - KADA?!

Objavljeno: 15:54h

Beli švajcarski ovčar srpske reprezentativke u streljaštvu Bobane Veličković uginuo je 26. decembra pošto se otrovao tokom šetnje u parku u Boru.

- Grof je slučajno naišao na činiju, pažljivo pripremljenu i punu kobasica pomešanih sa otrovom, ostavljenu na zelenoj površini, gde se šetaju ljudi, gde prolaze deca. Pojeo je i preminuo. Pitam se kakva osoba može da uradi tako nešto. I kakav smo to narod. I kakva je to država koja nema vremena da se bavi ovakvim stvarima - napisala je Veličkovićeva na Instagramu.

Trofejna srpska sportistkinja je zatim dodala da je pitanje dana kada će neko dete nastradati.

foto: Instagram/Bobana Veličković

- Juče je to bio naš Grof, sutra će biti neki drugi pas, a s obzirom na to da se ovo dešava jako često i po celoj Srbiji samo je pitanje vremena kada će nastradati neko ko nije životinja, i tada će morati da se pozabave ovakvim stvarima. Niko nema prava da oduzme nekome život, a njemu je oduzet! Pružio nam je samo ljubav, onako kako samo pas ume, i nije tražio ništa zauzvrat.

Da ovo nije prvi put da se otrovi podmeću po parkovima u Boru, potvrdila je i Marija Samardžić iz Udruženja za zaštitu životinja "Borske šape":

- Imali smo trovanja i u maju, aprilu i junu, a sada se opet ponavlja. Prijavljujemo policiji, ali izgleda da niko neće preduzeti ništa dok neko dete ne nastrada.

Bobana Veličković je višestruki šampion Srbije i dvostruki prvak Evrope u disciplini vazdušni pištolj 10 metara, a na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine je zauzela sedmo mesto.

BONUS VIDEO: Ivica Iliev o zimskom prelaznom roku na početku priprema Partizana

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.