Igrač Vatrenih poklonio patike Srbinu pred meč u Splitu: Češće sam s njim nego s mamom i tatom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@RKZagreb

Veliki prijatelji

Igrač Vatrenih poklonio patike Srbinu pred meč u Splitu: Češće sam s njim nego s mamom i tatom! (FOTO)

Veliko prijateljstvo postoji među igračima dve reprezentacije i to je prava slika koja bi trebalo da se pošalje u javnost

Objavljeno: 09:34h

Dizala se i dizala prethodnih desetak dana prašina i tenzija u medijima i javnosti Srbije i Hrvatske, povodom susreta dve rukometne reprezentacije na otvaranju Evropskog prvenstva u Splitu.

Srbija i Hrvatska igraju u petak od 20:30 prvi meč šampionata "starog kontinenta", a povodom tog meča danima postoji "hajp" i potpaljivanje vatre što izjavama pojedinaca, što uopšteno zbog odnosa dve zemlje još iz prošlosti.

Međutim, igrači dva tima su sve vreme gledali da spuste loptu na zemlju i koncentrišu se samo na sport, ističući često da su međusobno veliki prijatelji, da mnogi od njih zajedno igraju i u klubovima.

Taj primer su dali i Dobrivoje Marković i kapiten "vatrenih" Zlatko Horvat koji već godinama zajedno igraju za najbolji hrvatski klub, Zagreb.

Sada su se sreli između treninga dve reprezentacije i srdačno se pozdravili, a iskusni rukometaš Hrvatske je ovom prilikom iz ranca izvadio patike i poklonio ih srpskom igraču.

- Dobro ste videli, dobio sam patike od kapitena. Poklonio mi je i to baš pred utakmicu protiv Hrvatske, ali to vam je to naše tradicionalno ljuto rivalstvo. Kako da budem loš sa čovekom s kojim igram dve godine? Spavam s njim, jedem, budim se,... Više njih viđam nego mamu i tatu. Može biti čarki na terenu, ali to je u sportu normalno. Kad se utakmica završi svi smo opet prijatelji - rekao je Marković.

BONUS VIDEO: NOVAK SPREMAN ZA MELBURN: Evo kako je izgledao trening Đokovića u Rod Lejver areni

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.