POLICIJA U SPLITU OVE STVARI NEĆE TOLERISATI: Pred meč sa Srbijom nema alkohola, fantomki, transparenata... (FOTO)
Navijači Hrvatske na Evropskom prvenstvu u fudbalu, Foto: AP

ZAVOĐENJE REDA U HRVATSKOJ

POLICIJA U SPLITU OVE STVARI NEĆE TOLERISATI: Pred meč sa Srbijom nema alkohola, fantomki, transparenata... (FOTO)

Uoči početka šampionata Evrope, ali i te prve utakmice, splitska policija je izdala saopštenje u kojem je do tančina napisano kako stoje stvari

Objavljeno:

Splitsko-dalmatinska policijska uprava saopštila je da će na utakmicama predstojećeg Evropskog prvenstva u rukometu biti zabranjeni bilo kakvi transparenti i poruke ili pesme koje podstiču na mržnju i nasilje.

U Splitu će se igrati utakmice Grupe A Evropskog prvenstva, a prva je na programu u petak kada će snage odmeriti Srbija i Hrvatska.

NEĆE IH DOČEKATI APLAUZI: Bivši selektor Hrvatske podgreva atmosferu pred rukometni spektakl sa Srbijom u Splitu!

Uoči početka šampionata Evrope, ali i te prve utakmice, splitska policija je izdala saopštenje u kojem je do tančina napisano šta se sve neće tolerisati.

U saopštenju se navodi da je zabranjeno unošenje ili pokušaj unošenja alkoholnih pića i droga, kao i ulazak i boravak u prostoru sportskog objekta u alkoholisanom stanju, preneli su hrvatski mediji.

Navijači Hrvatske na EURO 2016
Navijači Hrvatske na EURO 2016foto: Fonet

Zabranjeno je i unošenje pirotehničkih sredstava, oružja i drugih predmeta koji su pogodni za nanošenje povreda ili za stvaranje nereda i nasilja.

Splitska policija je navela i da je zabranjeno prekrivanje lica kapom, maramom ili na drugi način u cilju prikrivanja identiteta.

Srbija nastavila da niže poraze, Cvetkoviću zateži odbranu što pre ili će biti fijasko!

Takođe, zabranjeno je i unošenje i isticanje transparenata, zastava ili drugih stvari s tekstom ili slikom, znakom ili drugim obeležjem kojima se iskazuje ili podstiče mržnja ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili verske pripadnosti.

- Zabranjeno je i pevanje pesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili podstiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili verske pripadnosti - navela je splitska policija.

Na utakmicama rukometnog šampionata Evrope neće se tolerisati ni nedozvoljeni ulazak u takmičarski prostor, prostor na tribinama ili prostor namenjen sudijama.

Policija je dodala i da će biti uspostavljen poseban režim saobraćaja na prilazima Spaladijum areni u Splitu.

HRVATI U PANICI, DRAMA PRED POČETAK EVROPSKOG PRVENSTVA: Na pomolu nezapamćeni skandal!

- Molimo građane da poštuju smernice, upozorenja i naređenja policijskih službenika u dvorani, te u saobraćaju kako bi rukometne utakmice protekle bez incidenata - navodi se u saopštenju.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se u petak od 20.30.

BONUS VIDEO: Ognjen Ožegović na slavi kod Vladimira Stojkovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.