GURAO MI JE PRSTE U... IMALA SAM SAMO 13 GODINA: Stravična ispovest olimpijske šampionke o seksualnom zlostavljanju u timu SAD!
Mekajla Maruni bila je žrtva seksualnog zlostavljanja, Foto: Beta

Skandal trese Ameriku

GURAO MI JE PRSTE U... IMALA SAM SAMO 13 GODINA: Stravična ispovest olimpijske šampionke o seksualnom zlostavljanju u timu SAD!

Ona je odlučila da tek sada progovori o onome što je trpela od strane člana ekipe SAD dok se takmičila

Objavljeno: 21:56h

Sjedinjene Američke Države trese skandal ogromnih razmera kada je reč o seksualnom zlostavljanju maloletnih sportistkinja i pedofiliji u sportu.

Bivši lekar nacionalnog gimnastičkog tima Leri Nasar je optužen za seksualno zlostavljanje čak 125 žena i devojaka, dok trenutno sedi u zatvoru zbog dečje pornografije.

Broj njegovih žrtava mogao bi da bude i veći s obzirom na to da iz dana u dan se javlja neka bivša gimnastičarka koja tvrdi da je seksualno zlostavljana.

Poslednja u nizu jeste olimpijska šampionka iz Londona, Mekajla Maruni, koja je putem Tvitera saopštila da ju je svojevremeno Nasar zlostavljao, predstavljajući to kao medicinski tretman koji upražnjava godinama.

- Rekao mi je da se radi 'neophodnom medicinskom tretmanu koji on sprovodi već preko 30 godina'. Sve je počelo je kada sam imala svega 13 godina u jednom kampu za treniranje, a nije prestalo dok nisam prestala da se bavim sportom. Podvrgavao me 'tretmanu' kad god je imao prilike. Stavljao bi mi prste u vaginu i govorio da će mi to pomoći oko bola u leđima i kuku - napisala je Mekajla.

Mekajla Maruni je osvojila olimpijsko zlato 2012. godine
Mekajla Maruni je osvojila olimpijsko zlato 2012. godinefoto: AP

Iste ili slične optužbe su iznele i njene bivše koleginice Dženet Antolin i Džesika Hauard, a Larisa Bojs je poručila da je ona još 1997. godine prijavila Nasara za napastvovanje, ali da joj niko nije verovao.

BONUS VIDEO: Vasilije Micić posle meča Crvena zvezda Žalgiris

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.