PRELEPA SVETSKA ŠAMPIONKA DOŽIVELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU: Slomljena grudna kost, nos, nagnječena pluća... (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Kerolajn Bjukenan je bila 8 puta prvakinja sveta, Foto: Printscreen/Instagram/cbuchanan68

Lice obliveno krvlju

PRELEPA SVETSKA ŠAMPIONKA DOŽIVELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJKU: Slomljena grudna kost, nos, nagnječena pluća... (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ipak, vedar duh je nije napustio ni u tim teškim trenucima

Objavljeno: 15:59h

Jedna od najuspešnijih i najlepših australijskih sportistkinja Kerolajn Bjukenan, doživela je tešku saobraćajnu nesreću u prvim danima Nove godine.

Devojka koja je osam puta bila svetska prvakinja u biciklizmu i dvostruka olimpijka je o svojoj nesreći obavestila javnost putem društvenih mreža.

- Ne bih mogla da kažem da je 2017. završena kao što je to bilo planirana. Imala sam nekoliko napetih dana u intenzivnoj nezi, posle okretanja mog automobila. Sada sam u drugoj, običnoj sobi, a oporavak ide u dobrom pravcu. Povrede su mi... Polomljena grudna kost, polomljen nos, nagnječena pluća. Vama želim srećnu novu godinu - napisala je ona, a uz saopštenje dodala i fotografije iz nesreće i koje pokazuju koliko je ozbiljno bilo.

Ipak, s obzirom na to da je nakon ukazane prve pomoći napravila nekoliko selfija, rekli bismo da je ni u tim teškim trenucima vedar i veseo duh nije napustio.

Ono što je svakako najvažnije jeste da njena karijera nije ugrožena.

BONUS VIDEO: PEVA RADI NA UVCE: Savo Milošević dohvatio mikrofon u kafani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.