JEDVA JE DOČEKAO: Kalifornija tek što je legalizovala marihuanu, a Tajson je sadi na 40 HEKTARA! (VIDEO)
Foto: AP

ozbiljan biznis

JEDVA JE DOČEKAO: Kalifornija tek što je legalizovala marihuanu, a Tajson je sadi na 40 HEKTARA! (VIDEO)

Novim kalifornijskim zakonom, izglasanim na referendumu 2016, osobama starijim od 21 godine dopušteno je legalno posedovanje, transportovanje, nabavka, potrošnja i distribucija do 28,5 grama marihuane

Objavljeno:

Bivši svetski prvak u boksu Majk Tajson, najavio je da će otvariti plantaže sa marihuanom, nakon što je u Kaliforniji dozvoljena prodaja za rekreativne svrhe.

On će zajedno sa dvojicom partnera zasaditi marihuanu na 40 hektara velikoj plantaži 60 kilometara jugozapadno od Nacionalnog parka "Gluva dolina" (Death Valley), na kojoj će vršiti i istraživanja rezultata medicinske marihuane.

Pivo u ruke, spremi klopu, sve četiri u vis i lagano... Ovo su događaji i datumi u 2018. godini koji će vas PRIKOVATI ZA FOTELJU! (FOTO) (VIDEO)

Novim kalifornijskim zakonom, izglasanim na referendumu 2016, osobama starijim od 21 godine dopušteno je legalno posedovanje, transportovanje, nabavka, potrošnja i distribucija do 28,5 grama marihuane.

Zakon predviđa i da odrasle osobe smeju da uzgajaju šest biljaka marihuane po domaćinstvu, pod uslovom da one ne budu izložene na javnom mestu, a u javnosti nije dozvoljena konzumacija.

Kalifornije je sedma američka država u kojoj je zakonom dopušteno korišćenje marihuane u rekretivne svrhe, a pre nje to su učinile Aljsaka, Kolorado, Oregon, Viskonsin, Masačusets i Vašington.

BONUS VIDEO: Košarkaš Crvene zvezde doživeo saobraćajnu nezgodu uoči utakmice

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.