PUKAO BRAK POSLE MANJE OD GODINU DANA: Seksi savitljiva lepotica ostavila jednog od najzgodnijih srpskih sportista! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jessicaolie

Preselila se od njega

PUKAO BRAK POSLE MANJE OD GODINU DANA: Seksi savitljiva lepotica ostavila jednog od najzgodnijih srpskih sportista! (FOTO)

Iako su pre braka bili šest godina u vezi, izgleda da su se nerešivi problemi pojavili kada su tu svoju ljubav ozvaničili

Objavljeno:

Velika ljubav je pukla posle samo 10 meseci braka! Srpski plivač Velimir Stjepanović i njegova supruga Džesika Oli su se razveli.

Njih dvoje su pre manje od godinu dana uplovili u bračne vode gala venčanjem koje su priredili čime su bili krunisali svoju šestogodišnju ljubav.

Međutim, izgleda da su se problemi pojavili nakon što su "potpisali papir" i da se ispostavilo da su nerešivi.

Iako ima već neko vreme od kada je njihov brak završen, njegova sada već bivša žena Džesika je tek sada to saopštila javnosti putem društvenih mreža.

- Ovo je bila jedna od najgorih godina u mom životu. Ocu mi je postavljena dijagnoza retkog neurodegenerativnog oboljenja, došla sam pred oltar samo da bih shvatila da nije trebalo to da uradim, i izašla sam iz veze duge šest godina. Ali sedim u iznajmljenom stanu u Njujorku i ipak sam OK. Nekad se zbog toga osećam krivom. Prvi put mogu da ispričam svoju priču a da se ne 'raspadnem' kompletno. Glas mi se trese, ali reči teku. Možda konačno počinje moje izlečenje. Zašto je to uvek tako čudan osećaj - napisala je ona.

Džesika se odselila i iz Dubaija i prebacila u Njujork, dok je Velja ostao u Emiratima da živi i trenira.

BONUS VIDEO: Podrška za igrače: Delije grmele posle poraza Zvezde od Panatinaikosa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.