Zvezda dovela zverinu od igrača, a tek da mu vidite ženu: Izgleda kao da je ispala iz spota 50 cent-a! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/montegaddis

Ozbiljan je igrač

Zvezda dovela zverinu od igrača, a tek da mu vidite ženu: Izgleda kao da je ispala iz spota 50 cent-a! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli doveli najveće pojačanje za sledeću sezonu

Objavljeno:

Prvo veliko pojačanje ragbi kluba Crvena zvezda za sezonu 2018. je Lamonte Monte Gadis!

Monte dolazi iz Klivlenda i počeo je karijeru kao američki fudbaler gde je stekao neverovatne atletske sposobnosti koje želi da prenese u ragbi ligu.

Njegove ambicije su velike, a u svet ragbija je ušao dolaskom na probu u klub kojem se ceo svet ragbi lige divi – Toronto Wolfpack. Klub iz Toronta učestvuje u engleskoj ligi i prvi je klub na svetu koji putuje preko okeana kako bi igrao svoje utakmice.

Iako je izostao iz tima Monte je po rečima čelnika kluba drastično napredovao, a njegova priča je zapažena od strane Wolfpack-ovog reality TV-a i čuvenog Rugby AM portala tako da je njegovo prijateljstvo sa Kanađanima čvrsto utemeljeno i nije isključen njegov povratak među "čopor".

Ipak, Monteu se ukazala prilika da nastupa u još jednom klubu koji ima ambicije da nastupa u engleskoj ligi – Crvenoj zvezdi. Ambicije su se poklopile, a Monteove liderske sposobnosti i iskustvo sa timom iz Toronta su upravo ono što je Zvezdi potrebno u ovom trenutku za ostvarenje velikih ciljeva.

Kako sam kaže želi da prenese iskustvo i način treninga igračima ragbija, pa i igračima Crvene zvezde, a takođe ima veliku želju da pomogne da još veći broj mladih pronađe put od američkog fudbala do ragbija.

Inače, Monte ima i veoma atraktivnu suprugu koja je svoju ljubav prema njemu dokazala tako što je bila s njim kada nije imao ništa i to često ume da ističe na društvenim mrežama.

A post shared by Monté Gaddis (@montegaddis) on

A post shared by Monté Gaddis (@montegaddis) on

BONUS VIDEO: Gol Ričmonda Boaćija iz drugog ugla na 156. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.