UFC SE DIGAO NA NOGE ZBOG OVOG DEČAKA: Njegova ispovest i nasilju koje trpi je slomila srca najtvrđih MMA boraca! (VIDEO)
Foto: AP/Printscreen/Youtube/mmadigest

jedan od najvećih problema današnjice

UFC SE DIGAO NA NOGE ZBOG OVOG DEČAKA: Njegova ispovest i nasilju koje trpi je slomila srca najtvrđih MMA boraca! (VIDEO)

Šampion Stipe Miočić mu je poručio da ne brine i da je on tu da mu čuva leđa

Objavljeno: 10:01h

Vršnjačko nasilje je jedan od najvećih problema dece u današnjem svetu, a poslednji u nizu video snimak deteta koje je žrtva maltretiranja i ponižavanja od strane svojih školskih drugova digao je MMA svet na noge.

Emotivni snimak malog Kitona Džounsa koji priča svojoj majci u autu šta su mu drugi dečaci radili u školi za vreme ručka, izazvao je ogromnu reakciju među borcima iz najjače i najpoznatije MMA organizacije, UFC.

- Zašto me gnjave, koja je svrha? Zašto uživaju kada su zli prema nevinim ljudima? To nije u redu. Rugali su se mom nosu, rekli su mi da sam ružan i da nemam prijatelja… Polili su me mlekom, gurali šunku u pantalone, bacali hleb na mene. Zašto su to uradili baš meni? Ljude koji su različiti ne treba kritikovati zbog toga, jer to nije njihova krivica. Ako te već ismejavaju, ne treba pustiti da te to dotiče - ispričao je mali Kiton.

Istog trenutka kada je video snimak, reagovao je predsednik UFC, Dejna Vajt koji je poručio da želi da ga ugosti i pokaže mu UFC centar u Las Vegasu.

- On je jedan jako pametan dečak kojeg zlostavljaju u školu. Ovaj video mi je slomio srce. Želim ga dovesti u Las Vegas da ga upoznam i da ga provedemo po našem centru. Ako iko zna kako mogu s njim da stupim u kontakt, molim vas da mi javite. Hvala svima - poručio je Dejna Vajt.

foto: AP

Poruka podrške i reakcija je stigla i od UFC šampiona Stipeta Miočića, Danijela Kormijea i Tajrona Vudlija.

- Kitone, čuvam ti leđa. Pripremam se za svoju iduću borbu, ali samo reci i odmah stižem. Dođi i budi deo mog trening kampa. Znaj da nisi sam. Tu sam za sve što ti je potrebno - poručio mu je Miočić.

Inače, poznato je da je veliki broj MMA boraca u detinjstvu imao problem sa nasiljem, tačnije sa vršnjačkim ili porodičnim nasiljem i da im je ovaj sport bio izlaz iz toga.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić uoči 156. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.