OVO ĆE ISTOPITI I NAJTVRĐA SRCA! Zvezda UFC-a ispunio želju momku sa Daunovim sindromom: NAJEMOTIVNIJA BORBA VEKA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/diegonightmaresanchezufc

svaka čast!

OVO ĆE ISTOPITI I NAJTVRĐA SRCA! Zvezda UFC-a ispunio želju momku sa Daunovim sindromom: NAJEMOTIVNIJA BORBA VEKA! (VIDEO)

Borac UFC-a Dijego Sančez obično ne "legne" ni zbog koga, ali upravo je to uradio neko kome je nekada nadimak bio "Pitbul", a sada "Noćna mora" i to u borbi protiv Ajzaka Markeza. Ali iz najboljeg mogućeg razloga

Objavljeno:

Dijego Sančez, 35-godišnja zvezda UFC-a iz Novog meksika upoznao je Ajzaka "Šermanatora" Markeza u Albukerkiju, dok je posmatrao trening. Sančez je odmaj pozvao Markeza da trenira sa njim i njih dvojica su za tren postali prijatelji!

Markez ima Daunov sindrom, ali to ga nije sprečilo da vežba kao nikad do sada i spremi se za borbu sa UFC zvezdom koja mu je bila obećana.

U petak uveče u Albukerkiju održana je borba koja je mnoge rasplakala.

Već u prvoj rundi Ajzak je pobedio Dijega i to takozvanim arm barom. Svako ko je pogledao ovu borbu mogao je da oseti tu energiju i da ga preplave divne emocije kada se jednom fanu ispunjava najveća životna želja. Markez je ovu borbu posvetio svojoj pokojnoj majci.

- Mnogi ljudi koji imaju Daunov sindrom ne žive više od 45 godina - rekao je Sančez.

- Ajzak ima 32 godine i jedino što sam želeo jeste da vidim ovog mladića zdravog. Treninzi i borilačke veštine su jedan od najzdravijih načina života.

Celu borbu možete pogledati u snimku ispod!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.