MEKGREGORU JE ŽIVOT NA KOCKI: Prebio je pogrešne ljude u pabu, mafija mu traži odštetu od milion dolara ili će ga ubiti! Pobegao je iz zemlje! (FOTO)
Foto: Fonetap

Nadrljao je

MEKGREGORU JE ŽIVOT NA KOCKI: Prebio je pogrešne ljude u pabu, mafija mu traži odštetu od milion dolara ili će ga ubiti! Pobegao je iz zemlje! (FOTO)

Najveća UFC zvezda današnjice je ovog puta sama sebi baš zakuvala

Objavljeno:

Konor Mekgregor je u problemu! Život mu visi o kocki, i to sve zbog njegovog bahatog ponašanja i temperamenta.

UFC šampion je ponovo napravio incident, ali je sada ušao u frku sa opasnim tipovima kojima nije strano da iz osvete ili bilo čega drugog ubijaju ljude.

Kako se najpre pojavila informacija da je u jednom pabu u Dablinu došlo do tuče u kojoj je prema navodima očevidaca irski borac se zakačio sa trojicom muškaraca i potom dvojicu pretukao, sada je policija Republike Irske indirektno potvrdila da se to zaista jeste dogodilo i da je Mekgregor učesnik.

- Poznata javna ličnost iz Irske je napala člana kartela Kinahan u pabu u južnom Dablinu. Udarena osoba je čovek u 50-tim godinama, inače otac jednog osuđenog dilera Grejema ''Viga'' Vilana, jednog od bliskih članova kartela Kinahan - između ostalog se kaže u saopštenju policije.

Oni navode da incident nije bio prijavljen, ali da znaju da se dogodio i da je u njemu učestvovala sportska zvezda.

- Koliko smo upoznati, sportska zvezda pokušala je napasti mladića u pabu, kada je Vilanov ostac uskočio s namerom da interveniše, nakon čega je bio dva puta udaren u lice. Reč je o osobi opisanoj kao neko ko je potpuno nevin u ovoj situaciji i koja se inače ne bavi kriminalnim aktivnostima. Takođe, postoje informacije kako je napadač u glavu tokom sukoba udario još jednu mlađu osobu. Ubrzo nakon incidenta, ta osoba je izvedena iz paba te udaljena s mesta događaja.

Povod za ovaj incident je, prema nekim pričama, to što je blizak Mekgregorov prijatelj, koji je takođe kriminalac, bio napadnut od strane ovih momaka.

Mafijaški klan Kinahan je najveći i najjači irski kartel koji vodi 60-godišnji Kristi Kinahan, čije se bogatstvo procenjuje na milijardu dolara i navodno živi u Dubaiju.

Čim se incident dogodio prostrujala je informacija da je Megregoru iz kartela poručeno da mora svoj život da plati milion evra, zbog čega je on odmah pobegao iz zemlje.

Još veću frku u javnosti je podigao sam borac koji je objavio fotografiju na Instagramu, na kojoj mu se vide samo oči i uz koju je napisao "Poznata ličnost", baš kao što se navodi u policijskom saopštenju, te na taj način potvrdio tvrdnje da je upravo on umešan u incident.

- Ne verujem da se to dogodilo. Da je tačno, bilo bi ogromno. Sada je vest i kada se Konor šeta ulicom. Ako je istina, sve će se otkriti. U tom slučaju ćemo razmišljati šta da radimo - rekao je vlasnik UFC-a, Dejna Vajt, koji Konora posmatra kao najveću zvezdu svoje organizacije.

BONUS VIDEO: Navijači Gruzije u dvorani Aleksandar Nikolić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.