Srbijo, imaš najbolju odbojkašicu Evrope!
Foto: OSS

A tek joj je 20 godina

Srbijo, imaš najbolju odbojkašicu Evrope!

Njoj će ogromna nagrada biti uručena u petak u Moskvi

Objavljeno:

Bravo, kraljice naša! Ogromno, ogromno priznanje stiglo je na račun srpske odbojkaškice! Tijana Bošković je proglašena za najbolju odbojkašicu Evrope, tačnije, tek će biti za naredna 24 časa.

Njoj će na gala svečanosti u petak u Moskvi biti uručena nagrada za najbolju na "starom kontinentu" za proteklu 2017. godinu, a mi vas molimo da ne pređete lako preko činjenice da Srpkinja ima tek 20 godina.

foto: Reuters

Dakle, pred njom je sigurno još više od deset godina igranja odbojke na najvišem mogućem nivou i osvajanja trofeja sa klubovima i reprezentacijom Srbije.

Boškovićeva je ove godine postala prvakinja Evrope sa nacionalnim timom i tu je proglašena za najbolju igračicu turnira, a sa reprezentacijom Srbije je osvojila i treće mesto na finalnom turniru Gran prija.

foto: Reuters

Uz to je sa svojim klubom Ezačibašijem je igrala na fajnal-foru Lige šampiona i bila je najbolji korektor na Svetskom prvenstvu za klubove.

CEV će na svečanosti u Moskvi proglasiti i najboljeg evropskog odbojkaša, najboljeg trenera ženske ekipe, najboljeg trenera muške ekipe, najboljeg muškog i ženskog pojednica u odbojci na pesku, odbojkaški događaj godine, a biće uručena i nagrada za životno delo.

BONUS VIDEO: Stefan Peno o tome ko je bolji - Delije ili Grobari?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.