Ne navija za Partizan, ali je ZABRANJEN! Majk Tajson zbog svoje burne prošlosti nepoželjan u jednoj južnoameričkoj državi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

NE PRAŠTAJU MU NASILJE

Ne navija za Partizan, ali je ZABRANJEN! Majk Tajson zbog svoje burne prošlosti nepoželjan u jednoj južnoameričkoj državi! (FOTO) (VIDEO)

Tajson ne ispunjava uslove za ulazak u zemlju zbog svog krivičnog dosijea...

Objavljeno:

Bivšem američkom bokseru Majku Tajsonu čileanske vlasti danas nisu dozvolile ulazak u tu zemlju i on će prvim avionom biti poslat nazad za SAD. Čileanska policija je saopštila da Tajson ne ispunjava uslove za ulazak u zemlju zbog svog krivičnog dosijea.

Srce stalo na trenutak, pa počelo da tuče jako! Ljajićeva riba se skinula u tangu i brus, još počela i da ih razvlači! (FOTO) (VIDEO)

Ma, kakvi fudbaleri! Hrvati odlepili za Grkinjama! Pored ovih boginja sa Olimpa niko o utakmici i ne razmišlja... (FOTO) (VIDEO)

Istražna služba čileanske policije (PDi), koja je ekvivalent američkom Federalnom istražnom birou (FBI) ima pravo da zabrani ulazak u Čile strancima koji su u svojim zemljama osuđivani ili pod istragom za bilo koji prekršaj.

- U tom kontekstu je Tajsonu, koji je više puta osuđivan, zabranjen ulazak u zemlju - rekla je novinarima Natalija Alvadaro, predstavnica PDI. Tajson je u Čileu trebalo da učestvuje u promotivnim aktivnostima za jednu TV stanicu.

foto: Reuters

Njemu je 2013. godine bio zabranjen ulazak i u Veliku Britaniju. Bivši bokserski šampion je odlužio tri godine od šestogodišnje zatvorske kazne na koju je bio osuđen zbog silovanja tinejdžerke 1992. godine. On je, takođe, osuđivan i zbog napada i posedovanja kokaina.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.