DRAMA U DERBIJU NA BANJICI: Ni Partizan nije mogao da zaustavi nezadrživu Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

SUPERLIGA, 3. KOLO

DRAMA U DERBIJU NA BANJICI: Ni Partizan nije mogao da zaustavi nezadrživu Zvezdu! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli imaju tri pobede posle tri kola, dok sa druge strane, Partizan je upisao prvi poraz u šampionatu...

Objavljeno: 20:51h

Rukometaši Crvene zvezde slavili u derbiju protiv Partizana sa 23:22 (13:10) u okviru trećeg kola Superlige.

Što je najgore, posle većine su osvajane titule: Pike i Ramos su mala deca, ovo su najveći razdori u sportskoj istoriji! (FOTO)

Crveno-beli imaju maksimalan učinak posle tri kola, dok sa druge strane, Partizan je upisao prvi poraz u šampionatu. Živković je sa osam golova bio najefikasniji kod crno-belih, a Zvezdu je predvodio Šotić sa pet.

Kao i mnogo puta prethodnih sezona, navijači u sportskom centru Banjica videli su izjednačenu utakmicu, veliku borbu i na momente neke atraktivne poteze.

Crno-beli su diktirali ritam u većem delu utakmice, imali su i uglavnom do dva gola prednosti. Ipak, ekipa Nenada Peruničića nije se predavala, pojačala je igru u odbrani i to je dalo rezultat.

Osam minuta pre kraja Zvezda je golom Ivana Mošića povela sa 20:19, a zatim je iskoristila još jednom i igrača više za dva pogotka prednosti.

Završnica meča pripala je crveno-belima, Partizanovim igračima ponestalo je snage i gosti su uspeli da dođu do važne pobede u derbiju.

TAKVA ČAST SE NE ODBIJA: Najdugovečniji i najtrofejniji srpski selektor samo zbog jednog poziva bi napustio reprezentaciju Srbije!

BONUS VIDEO: Grobari u Hali sportova pevaju Perović Ivanu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.