Bugarin je opsovao "Psihopata" na konferenciji, a to mu nije trebalo! Vaso Bakočević prevrnuo sto od besa koliko je želeo da ga rastrgne! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

ludnica!

Bugarin je opsovao "Psihopata" na konferenciji, a to mu nije trebalo! Vaso Bakočević prevrnuo sto od besa koliko je želeo da ga rastrgne! (VIDEO)

Veći incident sprečilo je obezbeđenje

Objavljeno: 15:06h

25. novembra u novosadskoj dvorani Spens svoju borbu bi trebalo da održe Vaso Bakočević i Živko Stojmenov.

BILA JE TO LJUBAV NA PRVI POGLED: Partizan slavi 72. rođendan, a evo zbog čega sam ja izabrao da navijam za njega! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, veliko je pitanje da li će borba uopšte biti održana.

Konferencija za medije, na kojoj su učestvovala ova dva borca desio se veliki incident. Stojmenov je provocirao Bakočevića, koji je u MMA krugovima poznat i pod nadimkom 'Psihopata'.

foto: Print Screen Youtube

Vaso Bakočević nije želeo da trpi provokacije pa je fizički nasrnuo na Bugarina, a veći incident sprečili su Aleksa Balašević i Stefan Negucić članovi Bakočevićevog tima.

TEODOSIĆ IM PRAVI MALU DECU, SAIGRAČI ODUŠEVLJENI, NBA POLUDELA: Magija Srbina osvaja Amere! (VIDEO)

- Pokušao je da mi se izvini, ali je za to bilo kasno. Ako se uopšte vrati u Novi Sad, a sve mi se čini da neće, biće to najlakše zarađen novac. Ja sam tokom karijere mnoge prozivao i izazivao, nekoliko puta sam izvukao deblji kraj, ali sve mi se čini da on neće smeti da se pojavi u novembru - rekao je Vaso za 'Klinč' posle konferencije.

BONUS VIDEO: Predstavljanje Partizanovog novog dresa

(Espreso.co.rs/ U Klinču)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.