Milko i Milka mogu samo da plaču i da sanjaju BALKON! Ana Bjelica otkrila kakve je poruke dobila od brata i sestre! (VIDEO)
Foto: Espreso

fenomenalno!

Milko i Milka mogu samo da plaču i da sanjaju BALKON! Ana Bjelica otkrila kakve je poruke dobila od brata i sestre! (VIDEO)

Najbolje srpske odbojkašice dočekane su na fenomenalan način

Objavljeno:

Odbojkašice Srbije osvojile su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu.

Nekako, da ne kažem... ZGAZILE SMO SVE! Srpske odbojkašice priznale - DOMINIRAMO! (FOTO)

Za našu reprezentaciju je na ovom prvenstvu igrala i Ana Bjelica, a evo šta je rekla posle dočeka na balkonu ispred Skupštine grada Beograda.

Narod ispred Skupštine je u delirijumu zbog odbojkašica! Dve dame su dobile toliko jake ovacije da se zatresao i Novi Beograd! (VIDEO)

- Prvi put sam na balkonu. Dosta sportista je pokušalo da mi dočara kako je ovde i to je moj san od malena. Ja sada vama ne mogu da opišem i prenesem utiske... Nešto predivno san svakog sporiste - rekla je Ana Bjelica.

foto: Dado Đilas

Srpkinje su do zlata stigle dominantno, bez izgubljenog meča i sa samo dva izgubljena seta.

- Ovo je bilo napornih 5 meseci od prvog maja kada smo se okupili. Bilo je momenata kada smo htele da odustanemo, teških momenata... Ipak, pokazale smo da smo najbolja ekipa Evrope, a možda i sveta - sa puno samopouzdanja zaključila je Bjelica.

foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Pričala je Bjelica i o atmosferi u taboru srpske reprezentacije:

- Iskreno, jako je teško stvoriti ovakvu hemiju. Komentarisali smo da je ovo najlepša sezona. Ništa nam nije bilo teško... Cimerka mi je posle takmičenja rekla kako ću da spavam bez tebe. Navikle smo jedne na drugu, ali videćemo se za 6 meseci ponovo - rekla je srpska reprezentativka.

foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Milko i Milka Bjelica su rođeni brat i sestra Ane Bjelice, a evo šta su imali da joj kažu zbog dočeka: - Kažu da su ljuti, jer sam ja ostvarila san na balkonu, a oni ne - duhovito je zaključila Ana Bjelica.

BONUS VIDEO: Srpske odbojkašice izlaze na balkon Skupštine grada Beograda 2

(U. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.