Srpske odbojkašice su toliko srećne da rečima ta radost ne može da se opiše! (FOTO)
Foto: Reuters

kraljice!

Srpske odbojkašice su toliko srećne da rečima ta radost ne može da se opiše! (FOTO)

- Ne znam kojim rečima da opišem ovaj osećaj

Objavljeno:

Srpske odbojkašice presrećne su zbog danas osvojene zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji, a najbolja igračica šampionata Tijana Bošković ocenila je da je timski duh zaslužan za taj rezultat.

Ludnica u Barseloni je nanela žestok udarac Furiji! Španija zbog politike ostala bez ključnog igrača! (FOTO)

- Ne znam kojim rečima da opišem ovaj osećaj. Mi smo prvaci Evrope! Ponosna sam na ovaj tim. Presrećna sam. Za ovo smo radili pet meseci i na kraju smo uspeli u tome. Bile smo kao jedan od početka. Hvala svima koji su bili uz nas - rekla je Boškovićeva, MVP šampionata.

foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je večeras Evropsko prvenstvo, pošto je u finalu u Bakuu pobedila Holandiju sa 3:1 u setovima. - Zaslužili smo ovo zlato. Imamo samo dva seta izgubljena seta tokom celog turnira. Holandija je danas pokazala da je najneugodniji protivnik, vratile su se u trećem setu, ali mi smo u četvrtom pokazale ko je najbolja ekipa - rekla je Brankica Mihajlović.

foto: EPA/Sergei Ilnitsky

Najbolji bloker prvenstva Evrope, Stefana Veljković, ocenila je da je bilo vreme da Srbija osvoji zlatnu medalju. - Osvojiti EP sa dva izgubljena seta je nestvaran i ogroman uspeh. Nije to samo Evropsko prvenstvo... Znate, mi se godinama znamo, radimo, od 1. maja ove godine radimo. Svaka čast devojkama... Bilo je za sve ovo vreme i smeha, suza, druženja i svadjanja, ali smo mi pokazali da smo tim koji kada je je zajedno pobedjuje. Posle rija i svega pre toga, bilo je vreme i za jedno zlato - rekla je Veljkovićeva. Tehničar reprezentacije Bojana Živković uporedila je uspeh odbojkašica sa rezultatom košarkaške reprezentacije Slovenije. - Srce je puno. Srećna sam, ovo je moje prvo zlato. Jako sam srećna što smo kao Slovenci u košarci sve pobedili i osvojili zlato. Dosta vremena smo proveli zajedno, dosta problema smo izdržali. Ponosan sam i srećna. Svako jutro se zahvalim Bogu što imamo jednu Tijanu (Bošković), Brankicu, Stefanu... Svi su oni sjajni ljudi i igrači - rekla je Živkovićeva.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle poraza Partizana - 1

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.