Pobednice u duši! Selektor Terzić u superlativima pričao o šampionkama kontinenta! (FOTO)
Foto: Reuters

veliki uspeh

Pobednice u duši! Selektor Terzić u superlativima pričao o šampionkama kontinenta! (FOTO)

- Obično teško idu reči onda kada smo svi srećni i zadovoljni

Objavljeno:

Srpske odbojkašice su obradovale naciju pobedom u finalu Evropskog prvenstva nad Holandijom, a selektor Zoran Terzić je posle meča otkrio koja je tajna velikog uspeha.

Miljković presrećan posle evropskog zlata: Pokazale su koliko Srbija vredi u svetu i Evropi! (FOTO)

On je i nahvalio svoje izabranice izabranim rečima...

Roma se prošetala San Sirom! Lacio ispratio Sasuolo sa 6 komada, Mihajlović ostao bez tri boda u triler završnici! (VIDEO)

- Obično teško idu reči onda kada smo svi srećni i zadovoljni. Većini devojaka je ovo prvi put da su postale šampionke Evrope. Ovo je novi tim u odnosu na onaj iz 2011. koji se našao na krovu Evrope. Pokazale su da su spremne za najviše domete - kaže Terzić za RTS. Obično nam se dešava u trećem setu da se opustimo, posebno ako vodimo sa 2:0. Ali nije tu bilo samo do opuštanja već i do toga da smo bili na korak od zlata, a nedostajao nam je poslednji korak - REKAO JE tERZIĆ I DODAO:

foto: EPA/Sergei Ilnitsky

- Potpuno je normalno da su se javili sumnja i strah, ali su ih brzo prevazišli. U pauzi između trećeg i četvrtog seta im nisam pričao o taktici, već o tome da moraju da "povrate" hladne glave i da su pobednice one ekipe koje su pobednice u duši. To moraju uvek da budu - naglasio je Terzić.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle poraza Partizana - 1

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.