Srpske odbojkašice složne! Ono najbolje tek sledi! (FOTO)
Foto: Reuters

To je pravi duh!

Srpske odbojkašice složne! Ono najbolje tek sledi! (FOTO)

- Ono najbitnije nas očekuje sutra, ono zbog čega smo došli ovde

Objavljeno:

Reprezentativke Srbije u odbojci složne su u oceni da je današnji plasman u finale Evropskog prvenstva "fenomenalan uspeh", ali napominju da najbitniji meč na turniru tek predstoji.

- Fenomenalni su utisci.Naša ubedljivo najbolja igra od početka ovog turnira. Igrali smo kao ekipa, Tturskoj nismo dozvolili da pokaže svoju igru - rekla je Tijana Bošković posle plasmana u finale.

- Ono najbitnije nas očekuje sutra, ono zbog čega smo došli ovde. Nadam se da ćemo biti još bolje sutra. Imale smo priliku da igramo protiv Holandije već. One su dobra ekipa, ali ako budemo igrale kao danas, ne bi trebalo da bude problema - dodala je najefikasnija igračica utakmice.

OPET ČUDAK! Ako ste bili šokirani Pepe Imazom, čekajte da vidite novog člana Noletovog stručnog štaba! (FOTO)

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto je večeras u polufinalu pobedila Tursku sa maksimalnih 3:0 u setovima.

- Posle dugo vremena igramo u finalu Evropskog prvenstva. Imali smo ranije dva polufinala koje smo izgubil... Danas smo super igrali. Jako dobro servirali, igrali blok odbranu, one nisu imali rešenja. Čestitam ekipi na sjajnom uspehu i rezultatu, ali ništa nije gotovo. Ono najbitnije nas čeka sutra - rekla je Tijana Malešević.

foto: Promo/OSSRB

Srbija će od 17.00 u borbi za zlatnu medalju igrati protiv Holandije koja je ranije pobedila Azerbejdžan sa 3:2.

- Fenomenalna utakmica za nas. Čestitke timu na najboljem izdanju na ovom Evropskom prvenstvu. Holandija je poznat protivnik. Igraju bolje nego na početku turnira. Očekuje tešku utakmicu, ali možemo do zlata - rekla je Brankica Mihajlović.

OVO SMO SVI ČEKALI! KONAČNO! Dame i gospodo, Aleksandar Katai! (VIDEO)

Tehničar reprezentacije Bojana Živković rekla je da je najbitnije što ekipa iz utakmice u utakmicu igra sve bolje.

- Najbitnije da smo sve bolje i bolje. To je jedan od razloga što sutra igramo finale. Srećna sam i uzbuđenja posle ovog plasmana, još uvek nisam svesna, ali kada se sve stvari slegnu biti super - rekla je Živkovićeva.

Srbija je u grupnoj fazi Evropskog prvenstva već pobedila Holandiju sa 3:0.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle poraza Partizana - 2

(Espresor.s/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.