Selektor Terzić posle plasmana u polufinale veruje u osvajanje zlata! (FOTO)
Foto: Reuters

idemo!

Selektor Terzić posle plasmana u polufinale veruje u osvajanje zlata! (FOTO)

Srbija će od 17.00 u borbi za zlatnu medalju igrati protiv Holandije

Objavljeno:

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da je plasman u finale Evropskog prvenstva veliki uspeh i dodao da ga posebno raduje način na koji je njegova ekipa došla do tog rezultata.

Čovek koji je uništio Srbiju u finalu EP otvorio dušu! Svađe sa Vujoševićem me vratile iz mrtvih! (FOTO) - Ovo su neku predivni osećaji. Finale Evropskog prvenstva je veliki uspeh. Posebno me raduje način na koji smo došli do tog finala, da praktično ni u jednom meču protivniku nismo dali ni gram šanseda nas pobedi. Čestitke devojkama za dosadašnje igre, apsolutno ih zaslužuje - rekao je Terzić. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto je večeras u polufinalu pobedila Tursku sa maksimalnih 3:0 u setovima.

foto: Reuters

Srbija će od 17.00 u borbi za zlatnu medalju igrati protiv Holandije koja je ranije pobedila Azerbejdžan sa 3:2. - Ostaje nam taj poslednji korak protiv Holandije, koju smo u grupi dobili sa 3:0. Siguran sam da možemo da odigramo protiv njih, da se večeras nismo istrošili ni fizički, ni emocionalno. Verujem da ovo Evropsko prvenstvo možemo da završimo trijumfom -rekao je on.

BONUS VIDEO: Basket poznati vs košarkaši Partizana

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.