Srbija bez najboljeg igrača i golmana koji joj je doneo plasman na EP ide u Poljsku!

Perić iznenadio širim spiskom

Srbija bez najboljeg igrača i golmana koji joj je doneo plasman na EP ide u Poljsku!

Selektor Srbije je objavio spisak od 28 igrača na koje računa za šampionat "starog kontinenta"
Objavljeno: 00:04h

Iznenadio je selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić javnost širim spiskom igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a koje će ujedno biti i kvalifikaciono za Olimpijske igre u Brazilu. Ono što je odmah upalo u oči jeste da na spisku od 28 igrača nema najboljeg rukometaša - Marka Vujina koji je do sada bio neizostavni šraf svih akcija kod Perića.

O čemu se radi, potpuna je nepoznanica i to najbolje znaju njih dvojica, ali je sigurno čudno da bombardera Kila i jednog od najboljih strelaca EHF Lige šampiona nema među reprezentativcima. Takođe, tu nije ni Momir Ilić, ali je situacija kod njega mnogo jasnija, jer je on najavio povlačenje iz nacionalnog tima po okončanju kvalifikacija.
Uz njiih dvojicu mesta nije bilo ni za sjajnog srednjeg beka Nenada Vučkovića, kao i golmana Obrada Ivezića koji nam je doneo plasman u Poljsku odbranom u poslednjem minutu odlučujućeg duela sa Crnom Gorom. Naša selekcija se nalazi u grupi A sa ekipama Poljske, Francuske i Makedonije. Šampionat počinje 15. januara. Golmani: Darko Stanić, Slaviša Đukanović, Dejan Milosavljev, Miroslav Kocić, Dragan Marjanac. Krila: Ivan Nikčević, Filip Marjanović, Darko Dukić, Bogdan Radivojević, Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Strahinja Stanković. Bekovi: Nemanja Mladenović, Momir Rnić, Žarko Šešum, Davor Čutura, Petar Nenadić, Ilija Abutović, Stevan Sretenović, Uroš Elezović, Nemanja Zelenović, Novak Bošković, Miloš Orbović. Pivotmeni: Miljan Pušica, Rastko Stojković, Bojan Beljanski, Davor Basarić, Mihajlo Marsenić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.