Objavljen je spisak odbojkašica za Evropsko prvenstvo, selektor najavljuje borbu za trofej! (FOTO)
Foto: Reuters

srećno!

Objavljen je spisak odbojkašica za Evropsko prvenstvo, selektor najavljuje borbu za trofej! (FOTO)

Srbija će prvu utakmicu igrati u petak, 22. septembra od 15.00 protiv Češke

Objavljeno:

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio je spisak igračica za Evropsko prvenstvo i rekao da će se njegova ekipa boriti za medalju. - Očekivanja su ista, imali određenih problema ili ne. Navikli smo da se borimo za trofeje prošlih godina i to ćemo raditi i ovog puta - rekao je Terzić dan pred put.

Bogdan odgovorio na bračnu ponudu simpatične dame! (FOTO) Spisak čine tehničari: Bojana Živković (Volero Cirih) i Slađana Mirković (Baku). Korektori: Ana Bjelica (Sao Paulo) i Tijana Bošković (Ezačibaši). Libera: Jelena Blagojević (Hemik Police) i Teodora Pušić (Vizura). Blokeri: Milena Rašić (Vakifbank), Stefana Veljković (Police), Jovana Stevanović(Kazalmađore) i Mina Popović (Bergamo). Primači: Brankica Mihajlović (Tjanđin), Tijana Malešević (Sao Paulo), Bjanka Buša(Montikjari) i Bojana Milenković (Crvena zvezda).

foto: Reuters

Najmlađe odbojkašice iz beogradskih klubova, njih više od 120, trenirale su sa reprezentativkama i na taj način ispratile reprezentativke i poželele im sreću.

Bogdan odgovorio na bračnu ponudu simpatične dame! (FOTO)

Srpske odbojkašice će igrati u Grupi D na Evropskom prvenstvu sa Češkom, Holandijom i Belgijom. - Imamo najtežu grupu, nijednog autsajedera, sve tri ekipe su izezuteno dobre. Mnogo toga će zavisiti od prve utakmice protiv Češke. Ako pobedimo, to će biti dobar zamajac - naveo je selektor Terzić. Evropsko prvenstvo će se održati od 22. septembra do 1. oktobra u Azerbejdžanu i Tbilisiju. Srbija će prvu utakmicu igrati u petak, 22. septembra od 15.00 protiv Češke.

BONUS VIDEO: Atmosfera među srebrnim srpskim košarkašima u avionu - 1. deo

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.