Herojski nastup i medalja u džepu! Odbojkaši prešli put od ambisa do pobedničkog postolja! (FOTO)
Foto: AP

SVAKA ČAST!

Herojski nastup i medalja u džepu! Odbojkaši prešli put od ambisa do pobedničkog postolja! (FOTO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš dobro poznati lajv-blog!

Objavljeno: 20:59h

Odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je u Krakovu u meču za treće mesto pobedila selekciju Belgije sa 3:2 u setovima (25:17, 22:25, 19:25, 25:22, 15:12). Srbiju je do bronze predvodio Dražen Luburić sa 26 poena, Uroš Kovačević je upisao 16 poena, Srećko Lisinac 15, a Nemanja Petrić 13 poena. Najefikasniji u poraženom timu bili su Simon van de Vorde i Gert van Vale sa po 16 poena. U finalu će se od 20.30 sastati selekcije Rusije i Nemačke.

Izabranici Nikole Grbića su slavili rezultatom 3:2 u setovima, iako je posle trećeg seta delovalo da nemaju energije za preokret i podvig!

Ali, onda su se probudili Petrić i Luburić i povukli celu ekipu!

Mnogo oscilacija je viđeno u našoj igri, ali na kraju se sve dobro završilo...

foto: Printscreen/ossrb.org

ČESTITAMO!

foto: Beta

Sva dešavanja pre, tokom i posle meča pratili ste uz naš dobro poznati lajv-blog!

GOTOVOOOOOOOOOO JEEEEEEEEEEEE!!!!!! 15:12!!!!!! Srbija je osvojila bronzu posle mnogo drame! Deset setova u dva dana za njih! Pokazali su naši da mogu da odgovore na izazove! Svaka čast! Kvalitet je presudio! Bravo Luburiću, bravo momci!!!!

ČETVRTI SET PRIPADA SRBIJI! 25:22!

Vratili smo se iz mrtvih! Petrić i Luburić su se probudili, pa sa sobom povukli i celu ekipu! Lubirić je kada se lomilo na kraju seta nemilosrdno bombardovao po fanatičnoj odbrani rivala i tako meč odveo u peti set! Samo napred momci!

TREĆI SET JE ZAVRŠEN! BELGIJA NA KORAK OD BRONZE! 19:25!

Kao da nemaju energi naši momci! De Hulst je pravio stravične probleme atomskim servisima, grešili su naši, uglavnom na prijemo i sve to je rezultiralo laganim gubljenjem trećeg seta... Još nije gotovo, ali nikako ne deluje dobro!

GOTOV JE I DRUGI SET! 22:25! 1:1 U SETOVIMA!

Vratili su se Belgijanci u život posle početne nervoze! Srbija je sjajno otvorila drugi set, stekla prednost, ali rivalu su se ruke "odvezale" i ponovo smo na nuli! Ključni momenat je bio pri rezultatU 7:3. Tada je prijem bio slabiji što je dalo vetar u leđa rivalu koji je serijama poena koristio greške naših... Idemo dalje!

GOTOV JE PRVI SET! 25:17!

Razlika u klasi je evidentna, ali primetna je i velika nervoza kod prilično neiskusnih Beligijanaca, bar kada su u pitanju velike utakmice. Orlovi su tokom celog seta imali prednost od oko 5,6 poena, a blok fenomenalno služi naše... Treba istaći i sjajan nastup Marka Podrščanina... Samo napred, momci!

foto: Printscreen/RTS 2

17:30 - Meč je počeo!

17:10 - Poslednji put kada su Belgijancu trijumfovali na Srbijom bilo je 16.8 2014. godine, a u pitanju je bio prijateljski meč! Od tada su Orlovi vezali četiri uzastopna trijumfa nad večerašnjim rivalom!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.