Luis Hamilton pobedom u Monci i preuzeo je prvo mesto u generalnom plasmanu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

preokret u šampionatu!

Luis Hamilton pobedom u Monci i preuzeo je prvo mesto u generalnom plasmanu! (FOTO) (VIDEO)

Naredna trka u šampionatu vozi se 17. septembra za Veliku nagradu Singapura

Objavljeno:

Vozač Mercedesa Luis Hamilton pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Italije u Monci i preuzeo prvo mesto u šampionatu od vozača Ferarija Sebastijana Fetela.

Hamilton je na slavnoj stazi u Monci ostvario 59. pobedu u karijeri, a šestu u sezoni. On je trku završio za sat, 15 minuta, 32,310 sekunde.

Reagujte dok nije kasno!!! Ako se ovo dogodi, Srbija će zamrzeti i Muslina, i Kokezu i fudbal! Ništa neće moći da ih spasi navijačkog gneva! (FOTO) (VIDEO)

Trostruki svetski prvak je posle druge uzastopne pobede u šampionatu preuzeo vodjstvo u generalnom plasmanu. On sada ima 238 bodova, tri više od Fetela i prvi put ove sezone je prvi u poretku.

Drugo mesto zauzeo je njegov klupski kolega Valteri Botas sa zaostatkom od 4,471 sekunde, dok je treći bio Fetel sa 36,317 sekundi zaostatka.

NOVA KRAĐA KOD VEČITIH RIVALA! Kapiten Partizana prešao u Zvezdu i po dolasku rekao: Ovo je moj dom, ovde se osećam najlepše! (FOTO) (VIDEO)

Četvrto mesto zauzeo je vozač Red Bula Danijel Rikardo, koji je nadoknadio 12 pozicija, a peti je bio Kimi Raikonen iz Ferarija.

Vozač Fors Indije Esteban Okon bio je šesti, a iza njega sedmo i osmo mesto zauzeli su vozači Vilijamsa Lens Strol i Felipe Masa. Bodove su još osvojili Serhio Peres iz Fors Indije i Maks Verstapen iz Red Bula.

Ožegović odgovorio na transparent navijača Partizana! Šta će posle ovoga reći Grobari, a šta Delije? (FOTO) (VIDEO)

Naredna trka u šampionatu vozi se 17. septembra za Veliku nagradu Singapura.

BONUS VIDEO: Publika na meču Srbija - Moldavija skandira Demiru Jukiću

(Espreso.co.rs/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.