PREŠAO IGRICU: Savićevi vaterpolisti osvojili i zlato na Univerzijadi!
Foto: Dado Đilas

osvojio je sve

PREŠAO IGRICU: Savićevi vaterpolisti osvojili i zlato na Univerzijadi!

Aktuelni smo evropski prvaci, do nedavno svetski šampioni, zlatni na Olimpijskim igrama, osvajači Svetske lige i Svetskog kupa i na kraju sada zlato na Univerzijadi

Objavljeno: 08:57h

Dejan Savić je i definitivno osvojio svaki trofej u vaterpolu koji kao trener je mogao da osvoji sa nacionalnim timom Srbije, jer su u ranim jutarnji časovima u sredu njegovi delfini postali šampioni Univerzijade.

Naši zlatni vaterpolisti osvojili su najsjajnije odličje pobedom nad Rusijom u finalu 15:4.

Nema šta, bili su naši momci prvi favoriti na ovom takmičenju još od trenutka kada se znalo da će ih predvoditi kao selektor Dejan Savić i da će igrati čak 7 A reprezentativaca oko kojih upravo se pravi ekipa za Olimpijske igre 2020. godine.

foto: Dado Đilas

Svoju dominaciju su pokazivali na svakom meču u bazenu ne dozvolivši skoro pa nijednom protivniku da prođe sa porazom manjim od deset golova razlike.

Kako je bilo do finala, tako je bilo i u borbi za zlato, jer su naši momci već na polovini susreta vodili 8:2 i rešili pitanje pobednika.

Sa po dva pogotka predvodili su nas Subotić, Vico, Drašović, Radojević i Jakšić.

foto: Printscreen/www.fisu.net

Podsećamo da Dejan Savić u svojoj selektorskoj kolekciji ima evropska zlata, do nedavno je bio i šampion sveta, aktuelni je šampion Olimpijskih igara, osvajači smo Svetskog kupa i Svetske lige i sada na kraju zlato na Univerzijadi.

BONUS VIDEO: Sale Đorđević o spisku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.