JAČI OD PIKCA IZ "VRATIĆE SE RODE": Posle testa na drogu Tajger Vuds deluje kao da radi kao degustator narko kartela! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

pronašli mu 5 supstanci

JAČI OD PIKCA IZ "VRATIĆE SE RODE": Posle testa na drogu Tajger Vuds deluje kao da radi kao degustator narko kartela! (FOTO) (VIDEO)

Ono što je pronađeno u njegovom organizmu posle hapšenja je baš previše

Objavljeno:

Legendarni golfer Tajger Vuds pao je na najniže grane pre nekoliko meseci kada je pronađen u automobili drogiran i potpuno dezorijentisan.

On je uhapšen krajem maja na Floridi kada ga je policija pronašla kako spava u automobilu pored puta, a njegove fotografije sa hapšenja izazvale su ogromnu pažnju.

foto: Reuters

Delovao je potpuno pogubljen, nije imao pojma gde se nalazi.

Prilikom lekarskih pregleda ustanovljeno je da je u njegovom organizumu pronađeno čak pet različitih vrsta lekova i opijata. Bilo je tu lekova protiv bolova, za spavanje i protiv anksioznosti, a pronađeni su i tragovi THC-a, hemijske komponentne marihune. U njegovom uzorku pronađeni su tragovi lekova Vikodin, Dilaudid, Ksanaks, Ambijen i pomenuti THC.

foto: Reuters

Njega sada očekuje jednogodišnji proces rehabilitacije i odvikavanja.

- Primam stručnu pomoć kako bih se navikao na lekove. U poslednje vreme sam pokušavao da na svoju ruku rešavam probleme sa bolom u leđima i nedostatkom sna, uključujući i insomniju, ali sam shvatio da je to bila greška i da mi je medicinska pomoć neophodnaPrimam stručnu pomoć kako bih se navikao na lekove. U poslednje vreme sam pokušavao da na svoju ruku rešavam probleme sa bolom u leđima i nedostatkom sna, uključujući i insomniju, ali sam shvatio da je to bila greška i da mi je medicinska pomoć neophodna - rekao je Vuds.

foto: Reuters

Vuds je jedan od najboljih golfera svih vremena, a u jednom trenutku je bio sportista sa najvećom zaradom na svetu, međutim, njegov privatni život je bio sušta suprotnost od onoga što je bio na golf terenu.

Počevši od afera sa mnogobrojnim ženama dok je bio u braku, potom zavisnosti od seksa, da bi se na sve nadovezala povreda leđa koja je četiri puta operisao i zbog koje je i njegova karijera upala u krizu.

Sva ova priča o broju droga pronađenih u njegovom organizmu nas je podsetila na legendarnog Pikca iz serije "Vratiće se rode".

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.