NEPRAVDA! IZ SRBIJE SAM! BIĆE ZLATO MOJE KAD TAD! Španovićeva posle besa i očaja poručila: IDEMO DALJE!
Foto: EPA/Franck Robichon

ti si naša kraljica

NEPRAVDA! IZ SRBIJE SAM! BIĆE ZLATO MOJE KAD TAD! Španovićeva posle besa i očaja poručila: IDEMO DALJE!

Srpska skakačica u dalj se posle sramnih dešavanja u Londonu oglasila i na društvenim mrežama, ali i izjavom

Objavljeno: 09:32h

Nezapamćeni presedan se dogodio na takmičenju u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu, a naša Ivana Španović je zbog toga ostala bez medalje.

DA LI JE IVANI UKRADENO ZLATO? Nećete verovati zbog čega je Španovićeva ostala bez medalje na Svetskom prvenstvu! (FOTO) (VIDEO)

Srpkinja je doživela veliku nepravdu jer joj je kod poslednjeg skoka računat trag koji je ostavio njen broj na leđima koji se odlepio, a ne dokle je zaista skočila.

foto: AP

Ništa od Ivanine žalbe, a ni medalje: Komisija je bila nemilosrdna, Amerikanka je šampion sveta

Ni žalba koju je uložio Atletski savez Srbije nije urodila plodom i evropska šampionka neće se naći na pobedničkom postolju.

NISMO SAMO MI SRBI POLUDELI OD BESA! Svetski mediji pružaju nestvarnu podršku Ivani! Sve vam je jasno kada se javljaju i Nemci... (VIDEO)

Ona se odmah tokom večeri oglasila na društvenim mrežama jasnim stavljanjem do znanja svima da je velika nepravda načinjena.

Isto tako dala je i izjavu, u kojoj je istakla da, ipak na kraju svega, sva ona takmičenja koja je propustila na početku sezone zbog povrede, su joj nedostajala.

- Ovo je definitivno bilo jedno od takmičenja, čiji ishod nisam očekivala. Imala sam problema na zaletištu, najviše zbog vetra, falila su mi takmičenja koja nisam imala ove godine zbog povreda. Koliko god da mi je teško da priznam, ovo su normalne stvari u sportu i jednom je moralo da se desi. Da sam bila sposobna za medalju, bila sam. Da li za zlatnu, vi najbolje možete da procenite. Zahvalila bih se svima u Srbiji na ogromnoj podršci, ne samo danas, već i prethodnih nekoliko godina. Idemo dalje - rekla je Španovićeva.

BONUS VIDEO: Nikola Mišković za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.