DRAMA! Žarko Zečević završio u bolnici! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NADAMO SE NAJBOLJEM

DRAMA! Žarko Zečević završio u bolnici! (FOTO)

Aktuelni potpredsednik OK Srbije primljen je na Kliniku za interne bolesti KBC „Dragiša Mišović“ u noći između 25. i 26. jula

Objavljeno:

Bivši generalni sekretar Partizana, sada potpredsednik OKS, primljen u KBC „Dragiša Mišović“ zbog bolova u grudima, a ustanovljena mu srčana aritmija

Bivši generalni sekretar Partizana i aktuelni potpredsednik OK Srbije Žarko Zečević primljen je na Kliniku za interne bolesti KBC „Dragiša Mišović“ u noći između 25. i 26. jula zbog bola u grudima, saznaje Kurir.

ZGAZITE TE GROBARE! Kako je beogradski konobar koštao Partizan jednog od najtežih poraza u istoriji?! (FOTO) (VIDEO)

Prve slabosti nekadašnji funkcioner crno-belih osetio je u utorak ujutru tokom džoginga, redovnog održavanja kondicije, ali lekarima se obratio za pomoć tek uveče, kad je bol postao jak i kad je sve ukazivalo da bi mogao da doživi infarkt.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Srećom, brzom intervencijom doktora specijalista izbegnute su teže posledice po zdravlje proslavljenog košarkaša crno-belih, pa je narednih dana njegovo stanje pažljivo praćeno, sve dok juče lekarski konzilijum nije konstatovao da se stabilizovao i da bi mogao biti otpušten na kućno lečenje.

Saša Đorđević potpuno iskreno: Jokić je pogrešio! Kako ja nekom ko je otkazao da dam Teodosićev dres?! (FOTO) (VIDEO)

Zečević, inače, po završetku karijere aktivnog sportiste nikada nije prestao da trenira. Redovno je trčao na atletskoj stazi stadiona u Humskoj, a često mu je društvo u rekreaciji pravio Nenad Bjeković, njegov dugogodišnji saradnik, a sada ljuti protivnik.

BONUS VIDEO PROTEST DELFINA: Filip Filipović i Gojko Pijetlović skinuli medalje!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.