Nokautirao je probleme sa alkoholom i drogom, a zatim i protivnika! Kakav povratak jednog od najboljih MMA boraca! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP Photo/John Locher

mma spektakl

Nokautirao je probleme sa alkoholom i drogom, a zatim i protivnika! Kakav povratak jednog od najboljih MMA boraca! (FOTO) (VIDEO)

Amerikanac nokautom došao do titule u poluteškoj kategoriji

Objavljeno:

Spektakularan povratak jednog od najboljih boraca u svetu MMA-a Džona Džonsa koji je u meču za najboljeg u poluteškoj kategoriji sjajnim nokautom preuzeo titulu od Daniela Kormijera.

Saša Đorđević potpuno iskreno: Jokić je pogrešio! Kako ja nekom ko je otkazao da dam Teodosićev dres?! (FOTO) (VIDEO)

Džons je sjajnim potezom sredinom treće runde uzdrmao Kromijera, da bi čitavu priču završio na patosu gde je udarcima dokusurio protivnika.

foto: AP Photo/John Locher

Džons je u posljednje vreme imao velikih problema s drogom i alkoholom, ali nakon što je odradio suspenzije u Anaheimu se vratio na apsolutno spektakularan način. Jedan od najtalentovanijih boraca ikad još jednom je opravdao očekivanja svojih navijača i čitave UFC organizacije.

Koliko je željan borbe videlo se i na merenju gde je bio veoma emotivan, a u direktnom suočavanju lice u lice sa protivnikom pokazao ozbiljnost i želju da ga prebije u ringu.

Hrvati odlučili da izruče Morinu, miting u Albaniji, stigla i žalba! Rešiće Vrhovni sud u Zagrebu! (FOTO) (VIDEO)

Džons je čak devet puta uzastopno branio titulu u UFC-u po čemu je rekorder.

BONUS VIDEO: Navijači Milana posle utakmice Krajova-Milan

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.