LEGENDA SVETSKOG KIK BOKSA POSETILA SRBIJU! Piter "Dač Lamberdžek": Novi Sad me podseća na moje rodno mesto!
Foto: Željko Čačija

dolazi na megdan

LEGENDA SVETSKOG KIK BOKSA POSETILA SRBIJU! Piter "Dač Lamberdžek": Novi Sad me podseća na moje rodno mesto!

Piter Aerts je svratio na samo dva dana u našu zemlju na poziv Alekse Balaševića (organizatora Megdan turnira) i Ernesto Husta, kao i Geri Gudridža koji je bio donator Dečijem Selu u Sremskoj Kamenici.

Objavljeno: 15:19h

Aerts je prisustvovao konferenciji za drugu priredbu Megdana, velikog borilačkog turnira koji se organizuje više puta godišnje u Novom Sadu.

- Megdan će biti vrlo uskoro tradicija. U novembru nas čeka velik dan za naš sport. Ne želim da budem pretenciozan ali videćete i sami... Megdana dva još moramo da organizujemo u Novom Sadu nakon toga organizovaćemo se tako da najmanje dva godišnje budu sigurno u Novom Sadu, a treći u Belorusiji ili Češkoj/ Bugarskoj... - rekao je Aleksa Balašević.

foto: Željko Čačija

Piter je rekao da ce doći opet u novembru kako bi prisustvovao jednom uzbudljivom sportskom događaju kao što je Megdan u Srbiji i svojim prisustvom uveličao takav događaj.

- Megdan me je od početka privukao kada mi je moj prijatelj Ernesto Hist rekao da odem u Srbiju i podržim jednu sjajnu mladu ekipu koja je zaista za veoma kratko vreme dospela u žižu borilackog sporta u Evropi. Doćiću i u novembru, staviti pojas pobedniku Denisu Marajnoviću koji ima nadimak po meni ili Igoru Emkiću. Prvi put sam u Srbiji, pogotovo ovaj deo Srbije, Vojvodina Novi Sad me veoma podsećaju na moje mesto, isto ravnicu u Holandiji gde sam se rodio i gde živim - ispričao je Piter.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.