Ma, kakva povreda! Ivana Španović sa bolnom grimasom na licu osvojila drugo mesto u Londonu i postavila lični rekord sezone! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

svaka čast!

Ma, kakva povreda! Ivana Španović sa bolnom grimasom na licu osvojila drugo mesto u Londonu i postavila lični rekord sezone! (FOTO)

Sa bolnom grimasom je napustila zaletište, taj prvi skok joj je priznat i malo je falilo da ostane prva. Dugo nijedna protivnica nije uspela da je nadmaši sve dok Tijana Bartoleta nije skočila 7,01 metar u petoj seriji i preuzela lidersku poziciju

Objavljeno: 17:11h

Ivana Španović je bila jača od povrede i jedinim skokom, od 6,88 metara, osvojila je drugo mesto na mitingu Dijamantske lige u Londonu.

Naša najbolja atletičarka je posle Lozane htela da pokori i englesku prestonicu, sjajno je skočila u prvoj seriji, što je bilo dovoljno da se nađe na pobedničkom postolju i pored povrede stopala.

Malo je nedostajalo i da drugi put zaredom trijumfuje u Dijamantskoj ligi. Naime, Ivana je na startu skočila 6,88 metara, što je bio njen najbolji rezultat ove sezone, ali je morala da se oprosti od daljeg takmičenja u Londonu.

Sa bolnom grimasom je napustila zaletište, taj prvi skok joj je priznat i malo je falilo da ostane prva. Dugo nijedna protivnica nije uspela da je nadmaši sve dok Tijana Bartoleta nije skočila 7,01 metar u petoj seriji i preuzela lidersku poziciju.

foto: AP

Tako je Amerikanka osvojila London rekordom ovog mitinga, Ivana je jedinim skokom ostala druga, dok je treće mesto pripalo Bruk Streton iz Australije sa 6,79.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.