Nikola Grbić je grmeo iz Brazila zbog nehumanih uslova, a ova fotka sve objašnjava! Na terenu -10, igrači se greju grejalicama! (FOTO)
Foto: AP

smrzavanje

Nikola Grbić je grmeo iz Brazila zbog nehumanih uslova, a ova fotka sve objašnjava! Na terenu -10, igrači se greju grejalicama! (FOTO)

Odbojkašima je hladno, ali probaće da se zagreju dobrim partijama i odbranom titule

Objavljeno:

Odbojkaši Srbije večeras u 19:00 po lokalnom, a u 22:40 po našem vremenu počinju svoj pohod na odbranu trona Svetske lige utakmicom protiv Amerike.

Organizatori završnog turnira Svetske lige u Brazilu potrudili su se da naprave spektakl i da turnir organizuju na fudbalskom stadionu Baišada Arena u Koritibi, ali promakla im je veoma važna činjenica.

ZVEZDIN KAČKET NA VIMBLDONU: Nosi ga čovek koji je čuvao Madonu, Naomi Kembel i Klintona! (FOTO)

U Koritibi je sinoć otvoren turnir i na utakmici između Francuske i Amerike koja se završila 3:2 za Francuze, temperatura je bila samo 10 stepeni, a igrači su se grejali sa dve grejalice iza reklama, što je zabeležio i novinar Sportskog Žurnala Igor Jagličić.

- Ovo ipak nema puno veze sa odbojkom. Preživeo sam prvi dan u Ledenoj Baišada Areni. Momcima svaka čast što uopšte igraju u ovim (ne)uslovima. Na meču Francuska - USA večeras realno jedva preko 10 stepeni. - naveo je Jagličić

NOVI SKANDAL NA VIMBLDONU! Prišao s tribine i pretio u lice teniserki: Naći ću te, ako ne pobediš! (FOTO)

Selektor Srbije Nikola Grbić se po dolasku u Koritibu požalio na užasne uslove u kojima će se igrati turnir, a iako pravilnik svetske odbojkaške federacije jasno kaže da se utakmice ne mogu igrati u uslovima u kojima je temperatura manje od 16 ili veća od 25 stepeni celzijusa, to izgleda nije bitno.

Odbojkaši Srbije i pored svega u odličnoj atmosferi počinju odbranu trona utakmicom protiv Amerike, a nama ostaje da ih podržimo i poželimo im sreću.

BONUS VIDEO: SAMO ZA ŽENSKE OČI: Golišavi Teo sa prijateljima razbija odbojku u bazenu

(Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.