Irski Rom koji je živeo u prikolici, njegov otac se tukao bez rukavica i još 8 urnebesnih činjenica o novom prvaku sveta! (FOTO)

TAJSON FJURI JE LUDA GLAVA

Irski Rom koji je živeo u prikolici, njegov otac se tukao bez rukavica i još 8 urnebesnih činjenica o novom prvaku sveta! (FOTO)

Englez je šokirao svet pobedom nad ruskim borcem u subotu uveče, a mi vam donosimo neke zaćuđujuće činjenice o novom "vladaru" planete
Objavljeno: 16:55h

Posle sjajnih 12 rundi protiv do tada najboljeg boksera planete Vladimira Klička, boksera koji je poslednji put poražen davne 2004. godine, Tajson Fjuri je uspeo da "otme" pojas legendarnom Ukrajincu i iznenadi čitavu sportsku javnost. Oplavio ga načisto: Ovako izgleda Kličko posle batina koje je dobio od Fjurija! (FOTO) - Znao sam da ću dobiti Klička, a mislim i da je on to znao. Hvala mu na prilici, i ako budem bio upola šampion kao što je on to bio, biću srećan - izjavio je Fjuri posle osvajanja titule najboljeg boksera na svetu.

Mi vam predstavljamo neke zanimljive činjenice koje možda niste znali o novom vlasniku "najvećeg" pojasa. 1. On je Irac romskog porekla! 2. Voleo je da se bije sa bratom u kuhinji tako što je umeo da obmota peškir oko ruke i "sparinguje".
3. Ime je dobio po legendarnom Majku Tajsonu! 4. Njegov otac Džon, borio se u romskim tučama bez rukavica. 5. Do venčanja sa svojom suprugom spavao je u prikolici dok je ona živela kod svojih roditelja, što je tradicija irskih putnika.
6. Na šorcu u kome se bori stoje dve reči - Venecuela i Prins, što su imena njegove dece. 7. Hteo je da nazove sina Isus, a žena Paris je to zabranila. 8. Ponovo otac Džon. Čovek je dobio 11 godina zatvora jer je na aukciji automobila iskopao oko poznaniku.
9. Odrastao je u Mančesteru, a navija za "crveni" deo, odnosno Junajted. 10. U jednoj borbi je uspeo sam sebe da udari u glavu!

24sata.hr

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.