ISTETOVIRAO I PETOKRAKU: Američki MMA borac obožava Rusiju! (VIDEO)

NOSI KRIM U SRCU

ISTETOVIRAO I PETOKRAKU: Američki MMA borac obožava Rusiju! (VIDEO)

Neverovatna priča o Džefu Mensonu, koji je ceo život gajio simpatije prema Rusiji i komunizmu, o čemu svedoče i njegove tetovaže
Objavljeno:

Poznati MMA borac, Džef Monson na nedavno održanoj konferenciji iznenadio je sve ljubitelje borilačkih sportova, kao i celokupnu javnost. Monson je rekao da želi da uzme rusko držljanstvo, da otvori džiu-džicu klub i da živi na Krimu.

U Rusiji vidim priliku da doprinesem mnogo više i da radim ono što volim, da doprinesem razvoju omladine.
Nameravam da otvorim džiu-džicu klubove, a trenutno imam ponude Krima, Sočija i Smolenska, jer u velikim gradovima poput Moskve ili Senkt Petenburga već ima dosta škola borilačkih veština Manson, koji je tokom karijere nosio nadimak "Snežni čovek" i imao 81 borbu uz skor - 57 pobeda, 23 poraza i 1 remi. Rođen je u Olimpiji u Vašingtonu, 1971. godine. Dva puta je osvajao ADCC šampionat, kao i titulu svetskog prvaka u brazilskoj džiu-džici.
sloboda solidarnost Takođe, ima istetoviran i srp i čekić, kao i crvenu zvezdu. Poslednja tetovaža na levoj butini je posvećena statui "Majka otadžbina zove" koja se nalazi u Volgogradu, a posvećena je palim borcima u Staljingradskoj bici.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.